- Tepki
- 0
dell kaliteli güzel tercih edebilirsin.
Dahua iyi bi önerin varmı bide pixelleri gorebilirmiyiz dell dedell kaliteli güzel tercih edebilirsin.
Dahua iyi bi önerin varmı bide pixelleri gorebilirmiyiz dell dedell kaliteli güzel tercih edebilirsin.
2 tane dell var hangisidell kaliteli güzel tercih edebilirsin.
ikiside olur kaç inç istiyorsan al.2 tane dell var hangisi
Ama pikseller sayiliyo diyolar 27 deikiside olur kaç inç istiyorsan al.
24 le 27 nin büyüklük olarak çok fark vsrmiGeçen ay çok fazla araştırarak G2422HS aldım. Herhangi bir sorunda dell türkiye çok iyi müşteri desteği sağladığını çok yerde okuyarak ikna oldum. Tüm testleri yaptım herhangi bir problem çıkmadı çok güzel ekran. Bu fiyatlarda çoğu monitörde renkleri patlatma vardı bunda onu görmedim.
Daha önce 27 inç msi alıp geri gönderdim renkleri patlatıyordu ve çok büyük geldi 60x120 cm masamda. Ayrıca 1080p 24 inç çok çok ideal. 1080p 27 inc göz rahatsız edebilir özellikle benim masa ebatlarında.24 le 27 nin büyüklük olarak çok fark vsrmi
Çok sağol bende lg monitörünü geri iade edebilirsem alicam vatan daki adam al al dedim bende utandım olsun dedim zaten dahada gelmedi gelince iade edilirmiDaha önce 27 inç msi alıp geri gönderdim renkleri patlatıyordu ve çok büyük geldi 60x120 cm masamda. Ayrıca 1080p 24 inç çok çok ideal. 1080p 27 inc göz rahatsız edebilir özellikle benim masa ebatlarında.
Doğru, o yüzden 23.8 inç Dell tavsiye ederim hocam, iyi bayramlar.Ama pikseller sayiliyo diyolar 27 de