Beyler Usb Coklayıcı Ile Ilgili Sorunum Var Yardım

eymenmungoli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
1 ay önce a101 den usb coklayıcı aldım 4 yeri var kasanın usb girisine taktım kabloları taktım calısıyordu simdi yeni eve geldim usb coklayıcıda gamepad klavye mouse bide fan var kucuk o baglı fanı acınca klavye ve mouse kapanıyo ısıkları gidiyo yani kabloyu cıkarmısım gibi oluyo ama fanın kablosunu cıkartında bidaha geri geriyolar ve olmuyo boyle bisey fanı actıgımda gidiyor sadece
neden olabilir yardım edermisiniz

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,636
1 ay önce a101 den usb coklayıcı aldım 4 yeri var kasanın usb girisine taktım kabloları taktım calısıyordu simdi yeni eve geldim usb coklayıcıda gamepad klavye mouse bide fan var kucuk o baglı fanı acınca klavye ve mouse kapanıyo ısıkları gidiyo yani kabloyu cıkarmısım gibi oluyo ama fanın kablosunu cıkartında bidaha geri geriyolar ve olmuyo boyle bisey fanı actıgımda gidiyor sadece
diğer usb icin güç sağlamıyor olabilir ve kullandığınız usb pek iyi olmadığı icin olabilir.

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
633
Güç yetmiyor, normal. Fanı takmamalısınız çoklayıcıya bu durumda.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri