Bi̇lgi̇sayarim Durduk Yere Donuyor Aci̇l

KaiHiwatari

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Bilgisayarımın ekranı video açtığımda izlerken bir anda donup kalıyor hiçbir tuş kombinasyonu veya maus işlevini yerine getirmiyor. Resetlemek durumunda kalıyorum. Ağır oyunlar açarak test ettim fakat bir sorun gözükmüyür. Yaptıklarımı alta yazıyorum sorun çözülmedi acil yardım ederseniz çok sevinirim.
*Virüs testi yaptım
*Oyun Testi Yaptım
*Windows Güncelledim
*Ekran Kartı Güncel durumdaydı
*SSD Sağlık ve sıcaklık Testleri yaptım
*Ekran Kartı ve İşlemci Sıcaklık Kontrolleri Yaptım
Ama hiçbirinde sorunu çözemedim. Bu donmalarda hiç mavi ekran vermedi donup kalıyor öyle. Bu sorunu 4-5 gündür yaşıyorum. Lütfen Yardım edin.

zeustr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aynı sorunu yaşıyorum bilgisayarını açıp öyle bırakayım ana ekranda tak donuyor ama açıp hızlıca bi oyuna girersem saatlerce sorunsuz oynatıyor oyundan çıkıp ana ekranda takılayım dediğimde tak donup kalıyor bazen ben resetliyorum bazen 3-4 dakka öyle kalıp kendi kapanıyor denemediğim hiçbirşey kalmadı…

turk512

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Ayın Üyesi
Tepki
22
Günaydın, herhangi bir yerde bu sorunu görmedim ancak bir kaç önerim var. Temiz format atarak belki yüklenilen veya yapılan bir güncelleme yüzünden bu sorunu yaşıyorsan onu kaldırmak. Ayrıca mekanik bir sorun olabilir. Bilgisayar parçalarını başka bir kasada denemek, örnek veriyorum "işlemcinizi başka bir yerde test etmek" sorun yoksa ekran kartını test etmek 2'sini birden test etmek gibi gibi. Böylelikle sorunun belki de parçadan kaynaklandığını ve hangi parçadan olduğunu bulabiliriz.

emel06

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Gereksiz görevleri sonlandırabilirsin, güvenilir bir antivirüs programıyla bilgisayarını tarayabilirsin birde mutlaka update güncellemelerin tam olsun baktın yine sorun devam ediyor aynı sorunu bende yaşadım 11858 diye bir numara buldum orayı aradım destek verdiler sorunumu çözdüler istersen sende dene umarım çözülür.

KS

KaiHiwatari

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Gereksiz görevleri sonlandırabilirsin, güvenilir bir antivirüs programıyla bilgisayarını tarayabilirsin birde mutlaka update güncellemelerin tam olsun baktın yine sorun devam ediyor aynı sorunu bende yaşadım 11858 diye bir numara buldum orayı aradım destek verdiler sorunumu çözdüler istersen sende dene umarım çözülür.
aslında bu dc yi kullanmak için goodbaydpı kullanıyorum e o da virüslü. Ama 2 aydır kullanıyorum virüs sorun yaratsa başta yaratmazmıydıki acaba? Bilmediğimden soruyorum.

Aynı sorunu yaşıyorum bilgisayarını açıp öyle bırakayım ana ekranda tak donuyor ama açıp hızlıca bi oyuna girersem saatlerce sorunsuz oynatıyor oyundan çıkıp ana ekranda takılayım dediğimde tak donup kalıyor bazen ben resetliyorum bazen 3-4 dakka öyle kalıp kendi kapanıyor denemediğim hiçbirşey kalmadı…
format veya virüs taraması yaptın mı bende birtek denemediğim 2si kaldı da.

zeustr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
aslında bu dc yi kullanmak için goodbaydpı kullanıyorum e o da virüslü. Ama 2 aydır kullanıyorum virüs sorun yaratsa başta yaratmazmıydıki acaba? Bilmediğimden soruyorum.

format veya virüs taraması yaptın mı bende birtek denemediğim 2si kaldı da.
Format yaptım, virüs taraması yaptım,donanımları tek tek programlarla test ettim,ram,ssd,hdd,ekran kartı,işlemci hepsini teste soktum ne yaptıysam düzeltemedim

KS

KaiHiwatari

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Sorun bellek kullanımı gibi duruyor. Bellek gameloopu açtığımda kendi kendine yükselip %100 oluyor ve donma başlıyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri