Knk zaten öyle açıyorum ama neden böyle onun yanıtını arıyorum önceden direkt Windows açılıyordu.F1 yap bios dan devam et orda esc yapar çıkarsın
Eğer varsa ve yapmadıysanız Bios güncellemesi yapmak sorunu çözebilir.Knk zaten öyle açıyorum ama neden böyle onun yanıtını arıyorum önceden direkt Windows açılıyordu.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam. Nasıl yapabilirim.Eğer varsa ve yapmadıysanız Bios güncellemesi yapmak sorunu çözebilir.
Anakart modeliniz nedir ?Tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam. Nasıl yapabilirim.
Zaten en son sürümdeymiş.
BIOS pili bitmiş olabilir mi hocam ? PC'yi 2017 yılında Topkapı Vatan şubesinden ASUS hazır sistem olarak aldım.Zaten en son sürümdeymiş.
Y ye basmayı deneyin belki sorununuz çözülürBIOS pili bitmiş olabilir mi hocam ? PC'yi 2017 yılında Topkapı Vatan şubesinden ASUS hazır sistem olarak aldım.
( ASUS M32AD ) modeli
Sorunu araştırdığımda onla alakalı olduğunu yazan birini hiç görmedim. Hem pilin bitmesi için süre kısa sayılır. Yıllarca kullanıp Bios pili bitmeyen bir çok insan var. Temassızlık da olabilir belki. Yine de uygun zaten , siz yeni pil alıp bakabilirsiniz.BIOS pili bitmiş olabilir mi hocam ? PC'yi 2017 yılında Topkapı Vatan şubesinden ASUS hazır sistem olarak aldım.
( ASUS M32AD ) modeli
Anlaşıldı hocam teşekkür ederim.Sorunu araştırdığımda onla alakalı olduğunu yazan birini hiç görmedim. Hem pilin bitmesi için süre kısa sayılır. Yıllarca kullanıp Bios pili bitmeyen bir çok insan var. Temassızlık da olabilir belki. Yine de uygun zaten , siz yeni pil alıp bakabilirsiniz.