Yaparken elektrik gidip geldi mı?Bios güncellemesi yapıyordum Q-Flash ile güncelleme bitince PC siyah ekran oldu ekran açılmıyor. Bios pilini çıkarıp taktım bekleyip taktım yine işe yaramadı lütfen yardım edin.
Anakart: Gigabyte A320-S2H rev 1.x
Hayır PC çalışmaya devam ediyordu hatta ama ekran siyahtıYaparken elektrik gidip geldi mı?
Sadece güncelleme yaptım F53 ten F54eHocam sadece güncelleme mi yaptınız csm securi boot vs ayarlara ellediniz mi
54 güncellemesinde sağda yazan yapılması gerekenleri yaptınız mı hocam pekiHayır PC çalışmaya devam ediyordu hatta ama ekran siyahtı
Sadece güncelleme yaptım F53 ten F54e
Güvenlik güncellemesi yazıyordu acaba işlemcim mi yetersiz kalıyor güncelleme için?54 güncellemesinde sağda yazan yapılması gerekenleri yaptınız mı hocam peki
işlemciniz nedirGüvenlik güncellemesi yazıyordu acaba işlemcim mi yetersiz kalıyor güncelleme için?
Güvenlik güncellemesi yazıyordu acaba işlemcim mi yetersiz kalıyor güncelleme için?
• Büyük güvenlik açıkları güncellemeleri, müşterilerin en erken bu sürüme güncellemeleri şiddetle tavsiye edilir.54 güncellemesinde sağda yazan yapılması gerekenleri yaptınız mı hocam peki
AMD A6 9500işlemciniz nedir