Bilgisayar Açılıyor Ama Görüntü Gelmiyor

mhasal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhabalar,

Sinerji'den yeni bir kasa topladım ve teslim alalı 3 gün oldu. Kasaya tekrar format atmak için bios ayarlarına girdim ve flash belleği öncelikli hale getirdikten sonra yeniden başlat dediğimde bir daha ekrana görüntü alamadım.

Birden fazla ekran ve hdmi&dp ile denedim. hem ana kart üzerinden hem de ekran kartı üzerinden denedim fakat asla görüntü gelmiyor. kasada her şey çalışıyor gibi gözüküyor ama emin de değilim tabi.

Yaşayan ya da bilen birisi var mıdır? Çok acil desteğinizi bekliyorum.

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
usb dosyalar yanlış yüklenmiş olabilir mi sorun usb mi değil mi diye kontrol et bunu da tekrar ssd'ni öncelikli hale getir görüntü geliyorsa usbyi tekrar hazırla

KS

mhasal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
usb dosyalar yanlış yüklenmiş olabilir mi sorun usb mi değil mi diye kontrol et bunu da tekrar ssd'ni öncelikli hale getir görüntü geliyorsa usbyi tekrar hazırla
usb yi çıkartıp da denedim normalde windows kurulu ama hiçbir şekilde ekrana görüntü gelmiyor sinyal olmuyor.

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
usb yi çıkartıp da denedim normalde windows kurulu ama hiçbir şekilde ekrana görüntü gelmiyor sinyal olmuyor.
Bios pilini çıkarıp bekle bi 3-5 dk sıfırlansın bios, anakart ışıklarında bir anormallik var mı, yanması gerekip yanmayan veya hata gibi yanıp sönen?

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
görüntü yok ki nasıl yapayım bunu. hiçbir şekilde sinyal gitmiyor ekranlara kasadan.
yine de bios'a girebilmeniz lazım pc açılırken del tuşuna basılı tutun bu tuş farklılık gösterebilir anakarttan anakarta

KS

mhasal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bios pilini çıkarıp bekle bi 3-5 dk sıfırlansın bios, anakart ışıklarında bir anormallik var mı, yanması gerekip yanmayan veya hata gibi yanıp sönen?;
hocam bios pili de yok anakartta bir tane resetleme butonu var ama nasıl yapmalıyım bilmiyorum anakart bu;

Gigabyte B650M DS3H​

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
hocam bios pili de yok anakartta bir tane resetleme butonu var ama nasıl yapmalıyım bilmiyorum anakart bu;

Gigabyte B650M DS3H​

M2 lerin kapağının altındadır muhtemelen.

Ekli dosyalar

• giga.JPG
    giga.JPG
    43 KB · Görüntüleme: 24

Ahmetzkan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
73
yok hocam sanmıyorum öyle bir şey değil yani açtım baktım her şey takılı gözüküyor
Kontrol edin her şartta çünkü bazen öyle oluyor ve tam bu olayın üzerine denk geliyor sonra ihtimal vermiyoruz.Aynı şekilde monitör fişlerini vs.

KS

mhasal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
CMOS reset yaptım metal değdirip anakartta sonra END e basarak girince geldi ve düzeldi. Çok korktum ya daha yeni kasa. Çok sağol destek için.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri