Hazır sistem mi?Arkadaşlar herşey Okey kablolar tamam ama bilgisayar açılmıyor.
Hazır sistemse bence aldığınız yere götürün.Hazır sistem mi?
Bios uyumsuzluğu veya windows bazlı olsaydı kasaya güç gelirdi. Güç kaynağı kablo bağlantılarını kontrol edin. Her şey sorunsuz şekilde bağlanmışsa güç kaynağı bazlı bir problem yaşanıyor olabilir.Toplama q flahs tarzı biseyler gördüm de, işlemci ve anakart yüksek model, acaba ondan mı anlamadım.
Bilmiyorum kasaya kontrol kalemi degdirdim, elektrik var ama tepki yok, bağlantı olarak da kabloları hepsi yerlerin de takılı, güç kaynağın da ufak da olsa. Bı ses geliyor.Bios uyumsuzluğu veya windows bazlı olsaydı kasaya güç gelirdi. Güç kaynağı kablo bağlantılarını kontrol edin. Her şey sorunsuz şekilde bağlanmışsa güç kaynağı bazlı bir problem yaşanıyor olabilir.
Power tuşunun bağlantısını yapmayı unutmuş olabilir misiniz ?Bilmiyorum kasaya kontrol kalemi degdirdim, elektrik var ama tepki yok, bağlantı olarak da kabloları hepsi yerlerin de takılı, güç kaynağın da ufak da olsa. Bı ses geliyor.
Minik olan şeyleri diyorsun kitapçıkta gösterdiği yere monte ettim hatta zar zor da olsa çıkartıp tekrar kontrol edip. 1 +power yanına -power yanına da 2li power reset power falan hddaudio hariç bunları taktım. Şuan zorla uyuyacağım aklım takıldı kaldı.Power tuşunun bağlantısını yapmayı unutmuş olabilir misiniz ?