Yardım Bilgisayar Açılmıyor

NOAX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaşlar merhaba bilgisayarın power tuşuna bastığım zaman açılmıyor ve anakart üzerinde sarı ışık yanıp sönüyor

açmış olduğum geçmiş forumda sorun düzelmişti ama bugün bu sorun halen devam etmekte

Ekli dosyalar

• IMG_3311.jpeg
    IMG_3311.jpeg
    2.5 MB · Görüntüleme: 4

tibetatilgan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Bilgisayarda biriken statik elektriği boşaltıp güç kablosunu çıkarıp power tuşuna 15 saniye boyunca basılı tut sonra, FN + B + Power tuşlarına 15 saniye basılı tut ve son olarak FN + D + Power tuşlarına 15 saniye basılı tut sorunu giderecektir yada teknoloji destek hattını ara bende ordan destek aldım hemen sorunu çözüyorlar

KS

NOAX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Öncelikle cevapladığın için teşekkür ediyorum power tuşuna kadar anladım lakin,fn+b+fn+d tuşları ne anlama gelmekte konuyu açarsanız sevinirim ben bu konuların cahiliyim maalesef
Bilgisayarda biriken statik elektriği boşaltıp güç kablosunu çıkarıp power tuşuna 15 saniye boyunca basılı tut sonra, FN + B + Power tuşlarına 15 saniye basılı tut ve son olarak FN + D + Power tuşlarına 15 saniye basılı tut sorunu giderecektir yada teknoloji destek hattını ara bende ordan destek aldım hemen sorunu çözüyorlar

kasa : deepcool cg540
Power: deepcool 650w 80+
Anakart: asus b550mk
İşlemci: amd 5600x
Ekran kartı: asus 3060 12g
Bu donanima sahibim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri