Soru Bilgisayar Alıcam Ama?

bjvol

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
İşlemci
i5 10400f
Ekran Kartı
gtx 3060
Selamlar bilgisayar almayı düşünüyorum bütçem 70-80 arası bilgisayarı şimdi mi almam mantıklı yoksa 5000 serisini beklemem gerekiyor mu?

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
652
70-80 arası bir bütçeyse hazır almışken beklemekte faydavar

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
5000 Serisi Ocak öncesi çıkmıcak ülkemizdeki zam olayları sağolsun sonradan şimdi alabileceğim pc yi de alamaz olmıyayım o beni korkutuyor açıkçası
O 70-80k yı altında felan tutarım diyorsan bekleyebilirsin knk gpu da pcie 5 destekli anakart alman da lazım az pahalı onlar, yine de bu zamanın 4000 lerine göre daha f/p olabilir eşit de olabilir biraz sen bilirsin e kalıyor

KS

bjvol

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
O 70-80k yı altında felan tutarım diyorsan bekleyebilirsin knk gpu da pcie 5 destekli anakart alman da lazım az pahalı onlar, yine de bu zamanın 4000 lerine göre daha f/p olabilir eşit de olabilir biraz sen bilirsin e kalıyor
Bilemiyorum fırsat kovalamaya çalışıcam gibi duruyor bu gidişle 4080 li bir sistem bakıcam olmadı

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
Bilemiyorum fırsat kovalamaya çalışıcam gibi duruyor bu gidişle 4080 li bir sistem bakıcam olmadı
Benim anakartda pcie 5 gpu desteği yok, seneye 4090 mı 5090 mı alsam bilemiyorum belki anakartı değiştiririm olmadı (üst segment anakart satışı da çok zarar ettiriyor)

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
201
Yeni ürünler ilk çıktıklarında %10-20 arasında daha pahalı olacağı malum. Bence kasım ayındaki indirimlerden faydalanmak daha mantıklı.

KS

bjvol

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Ülke'de arabayı filan geçtim bilgisayar bile alamıyoruz artık şaka gibi

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
Ülke'de arabayı filan geçtim bilgisayar bile alamıyoruz artık şaka gibi
Orası da doğru da, kendim fen lisemi bıraktım, 3 yıl önce şuanın 4-5k lık laptobuyla kendimi geliştirmeye başlamıştım, şuan kullandığım sistemi görüyorsunuz zaten seneye de aylık 3-5k dolar kazanıp işimi dahada ilerletip amerikada kendi işimi yapıp para biriktirip emlak vb. İle uğraşmayı planlıyorum, yani herşey: kişisel gelişim “ben çöplükten geliyorum” sözü gibi, bir amacın olmalı ve onu çok isteyerek çok çabalamalısın=başarı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri