bilgisayar almakmı yoksa konsol almakmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Oyuncu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Şu zamanlarda pc mi toplanmalı yoksa Nintendo switch mi alınmalı (Nintendo switch kararını arkadaşımın evinde zelda oynayınca karar verdim) birde psp go ile fat arasındaki farklar nedir ? (yine arkadaşımın hediyesi psp 1004 )

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Oyuncu' Alıntı:
Şu zamanlarda pc mi toplanmalı yoksa Nintendo switch mi alınmalı (Nintendo switch kararını arkadaşımın evinde zelda oynayınca karar verdim) birde psp go ile fat arasındaki farklar nedir ? (yine arkadaşımın hediyesi psp 1004 )

Bütçen ne kadar ?

KS

Oyuncu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bide aleti amazondan alırsak sıkıntı olurmu çok daha ucuza geliyo 

amazon: 1130

amzon de neon neon-rot/neon-blau:1407

amzon de grau : 1325

gitti gidiyor:1900

BilgisayarcıGenç' Alıntı:
Oyuncu' Alıntı:

Bütçen ne kadar ?

2500 bide nintendo oyunları dikkatimi daha çok çekiyo switchin geliceği var diyolar

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Oyuncu' Alıntı:
bide aleti amazondan alırsak sıkıntı olurmu çok daha ucuza geliyo 

amazon: 1130

amzon de neon neon-rot/neon-blau:1407

amzon de grau : 1325

gitti gidiyor:1900

BilgisayarcıGenç' Alıntı:
Bütçen ne kadar ?

2500 bide nintendo oyunları dikkatimi daha çok çekiyo switchin geliceği var diyolar

istersen alabilirsin ya da 1050 ti lı sistem toplarız onlada güncel tüm oyunları oynarsın

KS

Oyuncu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ekran kartım 980 (sanırım ti) işlemcim i7 6700k sizce upgrage yapmalımıyım

KS

Oyuncu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
sağolun nintendo switch alıcam gelecek ay başında bide normalde psp go alcakdım ama arkadaşlarımda kalmaya gittiğimde denemek için ödünç aldığım psp 1004 ü bana hediye etti. psp go ile psp 1004 arasında performans farkı varmı (elimde şu an 30 a yakın oyun var )

bide oyun öneriniz varmı switche switchi amazondan alınca sıkıntı olurmu de den 300 tl ucuz oluyo

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Oyuncu' Alıntı:
sağolun nintendo switch alıcam gelecek ay başında bide normalde psp go alcakdım ama arkadaşlarımda kalmaya gittiğimde denemek için ödünç aldığım psp 1004 ü bana hediye etti. psp go ile psp 1004 arasında performans farkı varmı (elimde şu an 30 a yakın oyun var )

bide oyun öneriniz varmı switche switchi amazondan alınca sıkıntı olurmu de den 300 tl ucuz oluyo

Hayırlı olsun amazonda garantide bazen sıkıntı yaşayabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri