Şu zamanlarda pc mi toplanmalı yoksa Nintendo switch mi alınmalı (Nintendo switch kararını arkadaşımın evinde zelda oynayınca karar verdim) birde psp go ile fat arasındaki farklar nedir ? (yine arkadaşımın hediyesi psp 1004 )
Oyuncu' Alıntı:Şu zamanlarda pc mi toplanmalı yoksa Nintendo switch mi alınmalı (Nintendo switch kararını arkadaşımın evinde zelda oynayınca karar verdim) birde psp go ile fat arasındaki farklar nedir ? (yine arkadaşımın hediyesi psp 1004 )
BilgisayarcıGenç' Alıntı:Oyuncu' Alıntı:Şu zamanlarda pc mi toplanmalı yoksa Nintendo switch mi alınmalı (Nintendo switch kararını arkadaşımın evinde zelda oynayınca karar verdim) birde psp go ile fat arasındaki farklar nedir ? (yine arkadaşımın hediyesi psp 1004 )
Bütçen ne kadar ?
Oyuncu' Alıntı:bide aleti amazondan alırsak sıkıntı olurmu çok daha ucuza geliyo
amazon: 1130
amzon de neon neon-rot/neon-blau:1407
amzon de grau : 1325
gitti gidiyor:1900
BilgisayarcıGenç' Alıntı:Bütçen ne kadar ?
2500 bide nintendo oyunları dikkatimi daha çok çekiyo switchin geliceği var diyolar
Oyuncu' Alıntı:sağolun nintendo switch alıcam gelecek ay başında bide normalde psp go alcakdım ama arkadaşlarımda kalmaya gittiğimde denemek için ödünç aldığım psp 1004 ü bana hediye etti. psp go ile psp 1004 arasında performans farkı varmı (elimde şu an 30 a yakın oyun var )
bide oyun öneriniz varmı switche switchi amazondan alınca sıkıntı olurmu de den 300 tl ucuz oluyo