3060 ekran kartlı bir sistem için neler almam gerekir? (arkadaşım sıvı soğutma gibi şeyler söyledi.) bir de sıcaklık değerlerinin düşük olması için nasıl bir kasa almalıyım?
Eğer 1080 monitör kullanacaksanız 3060 ekran kartına uygun, darboğaz yapmayacak bir işlemci almanızı tavsiye ederim. AMD kanadında R5 5500 Intel kanadında da 10400 üzeri işlemciler tercih etmelisiniz. Sıvı soğutma şart değil, onun yerine sağlam hava soğutucuları mevcut. Kule tipi soğutucular tercih edebilirsiniz.3060 ekran kartlı bir sistem için neler almam gerekir? (arkadaşım sıvı soğutma gibi şeyler söyledi.) bir de sıcaklık değerlerinin düşük olması için nasıl bir kasa almalıyım?
b550 ve r5 5600 aldım fakat sıvı soğutma olaylarını hiç bilmediğim için bu konuyu açma gereği duydum. tavsiyeniz nelerdir?Mesh kasa alırsanız daha iyi soğutma yapar. Onun dışında b550 ana kart. R5 5500 veya r5 5600 işlemcilerini almanızı öneririm. Daha ayrıntılı bilgi verenler olur.
Güzel bir mesh kasa aldıkdan sonra sıvı soğutmaya ihtiyanızın kalmaz diye düşünüyorum yinede isterseniz sıvı soğutmadan anlayan biri öneri versin derim.b550 ve r5 5600 aldım fakat sıvı soğutma olaylarını hiç bilmediğim için bu konuyu açma gereği duydum. tavsiyeniz nelerdir?
bu kelimesinin üzerine tıkladığınızda açılmıyor mu ?link yok hocam video gözükmüyor. bu arada ben ssd ve hdd arasındaki farkları tam anlayamadım. ssd daha hızlı yani windows oyunlar vb. şeyleri buraya kayıt edeceğim. hddye ne kaydetmeliyim?
windows ve oyunlar vb. şeyleri ssd ye al hdd ye genel video fotoğraflar fln özel dosyalar koy yani ssd ile hdd arasındaki farkı göstermeyecek nadir şeyler koy ben öyle yapıyorum senin kullandığın boyutu bilmediğim için tam net birşey söyleyemiyorum .link yok hocam video gözükmüyor. bu arada ben ssd ve hdd arasındaki farkları tam anlayamadım. ssd daha hızlı yani windows oyunlar vb. şeyleri buraya kayıt edeceğim. hddye ne kaydetmeliyim?
Teşekkürler hocam. Bu arada neden amd işlemci önermek yerine intel önerdiniz bir nedeni var mıdır?windows ve oyunlar vb. şeyleri ssd ye al hdd ye genel video fotoğraflar fln özel dosyalar koy yani ssd ile hdd arasındaki farkı göstermeyecek nadir şeyler koy ben öyle yapıyorum senin kullandığın boyutu bilmediğim için tam net birşey söyleyemiyorum .
hayır bir nedeni yok diğer arkadaşlarımız amd bandında öneri yaptığı için bende intel bandında bir öneri yapmak istedim rica ederim hayırlı olsunTeşekkürler hocam. Bu arada neden amd işlemci önermek yerine intel önerdiniz bir nedeni var mıdır?