Ekran katınız AMD mi?arkadaslar merhaba valorant oynuyordum bian dondu ekran siyah oldu sonra birden fazla kısa bip sesi verdi suan acılmıyor pc
evet ekran kartım yanmıs hocamEkran katınız AMD mi?
Geçmiş olsun hocam. Servise gönderin mutlaka. Garanti varsa çok güzel olur.evet ekran kartım yanmıs hocam
Ekran kartınızın yandığını nasıl anladınız herhangi bir yanık filan var mı belirti siz mi yandı diyorsunuz yoksa birine mi gösterdiniz?evet ekran kartım yanmıs hocam
pc kapandı acılmadı bende zorladım acıloması icin sonra kasadan yanık kokusu geldi baktim ekran kartından geliyor pc birdaha denedim acmaya evin siğortası attı yani ekran kartıEkran kartınızın yandığını nasıl anladınız herhangi bir yanık filan var mı belirti siz mi yandı diyorsunuz yoksa birine mi gösterdiniz?
Garanti varsa garantiye yollayın yoksa da maliyetine değen bir kartsa yaptırın eğer chipset veya vramlarda sorun yoksa ucuza halledilebilir ama düzgün bir tamirci olursa. Güç kaynağınız kartınız tam olarak sisteminizi yazar mısınız merak ettim neden kaynaklanabilir diye ?pc kapandı acılmadı bende zorladım acıloması icin sonra kasadan yanık kokusu geldi baktim ekran kartından geliyor pc birdaha denedim acmaya evin siğortası attı yani ekran kartı