Selamun aleykum. Bilgisayar dun aksama kadar cok güzel çalışıyordu dun aksam yerel disk c ye pes17 yukledim normal calisti sonra yama yaptim oyuna oyun siyah ekran verdi bende oyunu silip yerel disk d ye kurmayi denedim ama setup yarida kaldı ve baya beklememe ragmen ilermedi bende setup tan cikmak icin x bastim ama dondu kaldi orda sonra power tusuna basili tutarak bilgisayari kapatip actim ama gine dondu ondan sonra her acmama acildiktan 1-2 dakika sonra donmaya basliyor ben harddisk twn şüpheleniyorum sizce sorun neyden kaynaklaniyordur?
Acer Aspire 5943G
Intel Core i5 460m
Amd hd 5650 1gb intel hd graphics 1gb
8 gb 1333mhz ram
Harddiskten suphelenmemin nedeni pcyi uc dort hafta once hd tune ile tarattigimda ortalara dogru bad sectorler vardi ve bi keresinde yerel disk d ye bir oyun yuklemistim acilmamisti yerel disk c ye yukledigimde acilmisti
Bide pes 17 yuklemeden once gta5, far cry4, mafia 2 yerel disk d de crysis 3 yerel disk c de yüklüydu
Acer Aspire 5943G
Intel Core i5 460m
Amd hd 5650 1gb intel hd graphics 1gb
8 gb 1333mhz ram
Harddiskten suphelenmemin nedeni pcyi uc dort hafta once hd tune ile tarattigimda ortalara dogru bad sectorler vardi ve bi keresinde yerel disk d ye bir oyun yuklemistim acilmamisti yerel disk c ye yukledigimde acilmisti
Bide pes 17 yuklemeden once gta5, far cry4, mafia 2 yerel disk d de crysis 3 yerel disk c de yüklüydu