Yardım Bilgisayar Ekranı Kitleniyor

cubxy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ne yaptıysam çare bulamadım bir monitörümden oldum artık bu durumdan sıkıldım. İtopya üzerinden bir sistem aldım rx 6650xt i3-13100f özelliğe sahip. Şuan da güncel sorunu ekran açılıyor ve kitleniyor klavye mouse kasadan kapatmam gerekiyor ve açınca yine aynısı.

Ekran kartı güncellenirken bu sorun tekrarlandı ve kapatınca hepten gitti Windows onarım ekranına atıyor sürekli bios veya güvenli modda hiç bir sorun olmadan kullanıyorum Windows açılınca donuyor ve kapatmak zorunda kalıyorum

Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar

Son düzenleme:

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
500
PC, işletim sistemi kurulu mu geldi?

Açıyorsunuz pc yi güç düğmesinden:
UEFI BİOS anakart logosu görünüyor.??? Masaüstü geliyor???
Sonra siyah ekran ve onarıma mı atıyor.

Sürekli her açılışta siyah ekranda onarıma atması, işletim sistemindeki sorunu da işaret ediyor.
Temiz kurulum (windows) denediniz mi? RUFUS ile uefi modunda usb ye yazdırarak.
Bu şekilde hiç olmazsa işletim sisteminde bir sorun olup olamadığını anlamış olursunuz. Yine devam ederse donanımla ilgili bir sorun olabilir.

KS

cubxy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
PC, işletim sistemi kurulu mu geldi?

Açıyorsunuz pc yi güç düğmesinden:
UEFI BİOS anakart logosu görünüyor.??? Masaüstü geliyor???
Sonra siyah ekran ve onarıma mı atıyor.

Sürekli her açılışta siyah ekranda onarıma atması, işletim sistemindeki sorunu da işaret ediyor.
Temiz kurulum (windows) denediniz mi? RUFUS ile uefi modunda usb ye yazdırarak.
Bu şekilde hiç olmazsa işletim sisteminde bir sorun olup olamadığını anlamış olursunuz. Yine devam ederse donanımla ilgili bir sorun olabilir.
Bir süre kullandım ondan sonra bilgisayar açılıyor klavye mouse donuyordu kapatıp açınca düzeliyordu. Ekran kartı güncellenirken dondu ve kapatıp açtım ondan beri hep onarım veriyor onarımdan çıkıp Windows başlatınca açılıyor ve hemen donuyor. İtopyada format atıp. win 11 kurmuşlar hiçbir driver kurulu değil şuan açıyorum ve donuyor. Güvenli modda hiçbir sıkıntısı olmuyor

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,242
Ne yaptıysam çare bulamadım bir monitörümden oldum artık bu durumdan sıkıldım. İtopya üzerinden bir sistem aldım rx 6650xt i3-13100f özelliğe sahip. Şuan da güncel sorunu ekran açılıyor ve kitleniyor klavye mouse kasadan kapatmam gerekiyor ve açınca yine aynısı.

Ekran kartı güncellenirken bu sorun tekrarlandı ve kapatınca hepten gitti Windows onarım ekranına atıyor sürekli bios veya güvenli modda hiç bir sorun olmadan kullanıyorum Windows açılınca donuyor ve kapatmak zorunda kalıyorum

Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar
Tam emin değilim ama genelde bazı sorunlar bu şekilde çözülüyor, ekran kartını sıfırlamayı dene bir de lütfen;

Win + Ctrl + Shift + B tuşlarına bas ekran bir gidip gelecek bunu bir dene istersen eğer olmasa ekran kartının tüm güncellemelerini kaldırıp temiz bir kurulum yapmayı dene sorun çözülür diye tahmin ediyorum.

KS

cubxy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tam emin değilim ama genelde bazı sorunlar bu şekilde çözülüyor, ekran kartını sıfırlamayı dene bir de lütfen;

Win + Ctrl + Shift + B tuşlarına bas ekran bir gidip gelecek bunu bir dene istersen eğer olmasa ekran kartının tüm güncellemelerini kaldırıp temiz bir kurulum yapmayı dene sorun çözülür diye tahmin ediyorum.
Bilgisayarı kullanamıyorum ki silip kurayım

tibetatilgan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
kardeşim bilgisayarını güvenli modda başlat ve ekran kartı sürücüsünü güncelle Bu, sürücülerin düzgün bir şekilde yüklenmesini sağlar bizim arkadaşta aynı sorunu yaşadı teknoloji destek hattı var aradı destek verdiler sorunu çözüldü istersen o şekilde de deneyebilirsin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri