Her açılışta bios ekranını aç diye birşey işaretmeiş olabilirsinizsistemi daha sabah aldım oyunlarını yüklerken dondu ve mavi ekran verdi hemen ardından yeniden başlattım biosa attı ne zaman kapatıp açsam her zaman biosa atıyor biostan da her yolu denedim hiç bir şekilde çıkamıyorum
Boot kısmına gelip fotoğraf atar mısın ?sistemi daha sabah aldım oyunlarını yüklerken dondu ve mavi ekran verdi hemen ardından yeniden başlattım biosa attı ne zaman kapatıp açsam her zaman biosa atıyor biostan da her yolu denedim hiç bir şekilde çıkamıyorum
Al abiBoot kısmına gelip fotoğraf atar mısın ?
SSD ve windows gözükmüyor. SSD yi sistem okumuyor sanırım.Al abi
Çok mantıklıSSD ve windows gözükmüyor. SSD yi sistem okumuyor sanırım.
Nasıl olacak ki abi düzeltebilir miyizSSD ve windows gözükmüyor. SSD yi sistem okumuyor sanırım.
SSD ne M.2 mi sata mı ?Nasıl olacak ki abi düzeltebilir miyiz
M.2 SSDSSD ne M.2 mi sata mı ?
Yerini biliyorsun değil mi ? Söküp tekrar takabilir misin ? Basit yöntemlerle başlayalım düzeltene kadar yavaş yavaş gideriz. Bunları yaparken sistemi kapamayı unutma hatta fişini çek.M.2 SSD
Yerini biliyorum ama kırarım diye korkuyorumYerini biliyorsun değil mi ? Söküp tekrar takabilir misin ? Basit yöntemlerle başlayalım düzeltene kadar yavaş yavaş gideriz.
Yok kırmazsın öyle çabuk kırılacak bir şey değil zaten. Fişi çek yaparken.Yerini biliyorum ama kırarım diye korkuyorum
Benzer bi hatayı bende yaşıyorum ama nadirensistemi daha sabah aldım oyunlarını yüklerken dondu ve mavi ekran verdi hemen ardından yeniden başlattım biosa attı ne zaman kapatıp açsam her zaman biosa atıyor biostan da her yolu denedim hiç bir şekilde çıkamıyorum
Bu nasıl çıkacak hiç bir fikrim yok küçücük vidası varYok kırmazsın öyle çabuk kırılacak bir şey değil zaten. Fişi çek yaparken.
Küçük bir tornavida yok mu ?Bu nasıl çıkacak hiç bir fikrim yok küçücük vidası var
Tamam çıkarttım şimdi yeniden takıyorumKüçük bir tornavida yok mu ?
Dur takma biosuda resetle. Ekran kartının altında bios pili var onu çıkar biraz bekleTamam çıkarttım şimdi yeniden takıyorum
Ne yapıcam şimdi çıkarttım SSD yi sonraki işlem ne yapayımDur takma biosuda resetle. Ekran kartının altında bios pili var onu çıkar biraz bekle
Umarım tornavidayla vidasını söküp çıkarmışsındırTamam çıkarttım şimdi yeniden takıyorum