Soru Bilgisayar Kasası — Ön Fanlardan Gelen Ses Sorunu (Yağlama / Çözüm Önerileri?)

nothing.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar,

Yaklaşık 5 aydır VENTO VG15FE kasayı kullanıyorum. Son 1 aydır ön fanlardan belirgin şekilde ses gelmeye başladı. Kasayı açıp temizlik yaptım, tozunu aldım ancak sorun düzelmedi. Biraz araştırma yaptım, fanların yağlanması gerektiği söyleniyor fakat hangi yağı kullanmam gerektiği konusunda net bir bilgiye ulaşamadım. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Geri dönüşlerinizi bekliyorum.
İyi forumlar.

kihei

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
166
Merhabalar,

Yaklaşık 5 aydır VENTO VG15FE kasayı kullanıyorum. Son 1 aydır ön fanlardan belirgin şekilde ses gelmeye başladı. Kasayı açıp temizlik yaptım, tozunu aldım ancak sorun düzelmedi. Biraz araştırma yaptım, fanların yağlanması gerektiği söyleniyor fakat hangi yağı kullanmam gerektiği konusunda net bir bilgiye ulaşamadım. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Geri dönüşlerinizi bekliyorum.
İyi forumlar.
Yeni fan alsanız çok daha iyi olur. Fan dediğiniz 5 ayda böyle olmaz çünkü. Rgb'siz fp fan isterseniz : https://www.teknobiyotik.com/donani...wm-pst-12cm-pwm-kasa-fani-ar-acfan00120a.html

rgbli isterseniz de rgblisi var.

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
104
Benim sistemde de arada bi hafif titreşimli ses geliyor, sesin kaynağını çözemedim kasa içerisinde biraz yankılanmasından ötürü, sıvı soğutmadan titreşimli ses gelir mi? Fanlarım eski değil 7-8 ay oldu alalı, ekran kartımı 2.5-3 yıldır kullanıyorum acaba ondan mı ses geliyor?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri