Yardım Bilgisayar Kasasından Gelen Yanık Kokusu Ve Ses

Seran_Tk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Az önce oyun oynarken yanık kokusu alır gibi oldum ve bilgisayarın üst havalandırma ızgarasından kokladığımda ufak da olsa bir yanık kokusu aldım, ayriyeten 2 3 aydır falan psu tarafından "Cıııııııı" diye bir ses geliyor. yanık kokusunu aldığımda hemen bilgisayarı kapatıp güç bağlantısını kestim. ardından ekran kartını işlemciyi falan söktükten sonra, şişme, kararma ve ya bir yanık kokusu var mı diye her yerine baktım. ama hiçbirşey göremedim. bilgisayarı normal hiçbir sorun yokmuş gibi kullanıyordum bunlar olurken. bilgisayarı tekrardan açtım ve şuan yine sorunsuz kullanıyorum. Acaba bir sıkıntı var mıdır? ne yapmam lazım...

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
sistemi net incelemeden net bir şey söylemek
ve seni bu konuda net bir şekilde yönlendirmek doğru değil

ama hem cızırtı geliyordu diyorsun
hem de bu gün koku da geldi diyorsan
psu kaynaklı bir sorun olma ihtimali var
bence sorunun kaynağını netleştirmeden sistemi kullanma

KS

Seran_Tk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
sistemi net incelemeden net bir şey söylemek
ve seni bu konuda net bir şekilde yönlendirmek doğru değil

ama hem cızırtı geliyordu diyorsun
hem de bu gün koku da geldi diyorsan
psu kaynaklı bir sorun olma ihtimali var
bence sorunun kaynağını netleştirmeden sistemi kullanma
Ne yapabilirim peki sorunu kesinleştirmek için

alex83

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba kucuk bir yerde oturuyorum etrafımda bilgisayarcı yok pc kendim montaj yaptim çalıştırdım ve bir sorun yok anakart üstünde beyaz ve yeşil ışık yanmakta fanlar çalışıyor sadece bios ekranında kaldım kablolu klavye alinca ilerleme sağlarım.
Sorum şu: bir ses var bu ses normal mi videoda bir tık fazla geliyor ama fan sesi değilde arkadaki cızırtı gibi bir ses var o neden oluyor? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleme:

alex83

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba kucuk bir yerde oturuyorum etrafımda bilgisayarcı yok pc kendim montaj yaptim çalıştırdım ve bir sorun yok anakart üstünde beyaz ve yeşil ışık yanmakta fanlar çalışıyor sadece bios ekranında kaldım kablolu klavye alinca ilerleme sağlarım.
Sorum şu: bir ses var bu ses normal mi videoda bir tık fazla geliyor ama fan sesi değilde arkadaki cızırtı gibi bir ses var o neden oluyor? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
6 Saniyelik video yükledim kabul mu etmedi anlamadım. Tekrar yüklüyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri