Bilgisayar Kendini Aç Kapa Yaptı

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
arkadaşlar merhaba, kasamı açıp ufak bi toz alım işlemi yapmak istemiştim bezle kasanın iç tarafının alt kısmını falan sildim ve sonra ufak üfleyip pcyi açmak için tuşa bastım birkaç kere kapandı açıldı kendi kendine sonra kendim tuşa uzun basıp kapattım ve tekrar açtım şimdi kasa çalışıyor fakat ekrana görüntü gelmedi, sorun nedir anlayamadım yardım eder misiniz

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
657
Kablolardan birini çıkarmış olabilirsin istersen kabloları bi kontrol et silerken elin değmiştir temassızlık yapıyordur. Kasa arkası kablolarıda tak çıkar yap bi garanti olsun ( pc kapalıyken)

KS

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
Kablolardan birini çıkarmış olabilirsin istersen kabloları bi kontrol et silerken elin değmiştir temassızlık yapıyordur. Kasa arkası kablolarıda tak çıkar yap bi garanti olsun ( pc kapalıyken)
şuan kasanın tüm kablolarını söktüm ve kasayı yan yatırdım bakıyorum bir çıkmış kablom var mı diye fakat görünürde göremedim. Daha önce de böyle açıp ufak tozlarını aldım fakat hiç böyle bir şey yaşamadım, pc neden kendini aç kapa yapmış olabilir bir kaç kere? acaba devresinde bir şey mi oldu nasıl anlarım bunu?

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
657
Benim aklıma ilk gelen o oldu yinede diğer arkadaşlarda bi yorum yapsın o konuda bi bilgim yok çünkü

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri