Bilgisayar Kontrol Bakım Zamanı

massiveRAIN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
38
Merhaba arkadaşlar

7-8 sürelik bir zaman sonra 5.ayda bilgisayar topladım. Sorum şu ne zaman götürüp bakım yaptırmalıyım. İçinin temizlenmesi , işlemci sıvısı felan değişiyor ya onlar.(Sıvı soğutuculu)

Birde herşeyin yolunda oldugunu hangi programla kontrol ederim.

İşlemcisi sıcaklıgı - gpu felan bakıyorlar. Değerleri ne olmalı ?

(herhangi bir sorun yok şuanda sadece tedbirli olmak amaçlı malum fiyatlar tavan)

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Termal macunu ben ortalama 7-8 ayda bir degisiyorum. Normalde rahat 1 sene götürür ama sevdiğim için erken yapıyorum. Sıvı soğutmaniz kapalı degirse sıvı değişimi vs yok. Ekran kartı termal macunu da 2-2.5 sene dolunca isteğe bağlı garantiye verilip yaptırılabilir benimde iki buçuk senem doldu yarın ekran kartıni verecem. Kasanın içini 4-5 ayda bir bazen daha kısa sürede bı silerim supururum yoksa çok toz oluyor

KS

massiveRAIN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
38
Termal macunu ben ortalama 7-8 ayda bir degisiyorum. Normalde rahat 1 sene götürür ama sevdiğim için erken yapıyorum. Sıvı soğutmaniz kapalı degirse sıvı değişimi vs yok. Ekran kartı termal macunu da 2-2.5 sene dolunca isteğe bağlı garantiye verilip yaptırılabilir benimde iki buçuk senem doldu yarın ekran kartıni verecem. Kasanın içini 4-5 ayda bir bazen daha kısa sürede bı silerim supururum yoksa çok toz oluyor
teşekkürler hocam bilgiler için

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri