Bilgisayar masası

mustafaa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
32
Dostum link olarak şimdi versem geçerli olmaz büyük ihtimal. Kendim adreslenebilir şerit ledler alarak kendim uyguladım. Bİr kısmı kasamın kontrolcüsüyle birlikte ana kartıma, bir kısmı da bluetooth kontrolcüye bağlı. Aldığım ürün modellerine göre linkler buldum ama.

Ek olarka Piranha'nın led ambiyans aydınlatmaları var uzaktan kumandalı.

çok teşekkürler bende alacağım baya hoş duruyor benim hoşuma gidiyor şahsen, kendim istediğim gibi ayarlayabiliyor muyum bunları yoksa kendi değişmeden yananlaradan mıı

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
çok teşekkürler bende alacağım baya hoş duruyor benim hoşuma gidiyor şahsen, kendim istediğim gibi ayarlayabiliyor muyum bunları yoksa kendi değişmeden yananlaradan mıı
İki farklı led var yani. RGB ve Adreslenebilir RGB. İkisinin de kontrolcüsü farklıdır. Ama en güzel efektler ve animasyonlar Adreslenebilir RGB'ler ile oluyor. Çeşir çeşit kontrolcü var. Wi-Fi olanlar da Bluetooth olanlar da ya da çok detaylı özellikleri olan bol tuşlu Kumandalı olanları da var. Tenik olarka aslında Adreslenebilir RGB destekleyen ana kartlarr da bir çeşit kontrolcü görevi görüyor. Uyumlu başlık ve doğru devre montajıyla her model Adreslenebilir RGB'yi ana kartına bağlayabilirsin. Tabi bir de devreye led sayısı ve ihtiyaç duyduğu güç geliyor. Mesela benim duvarımdaki kendi yaptığım led ışıklı panoda 3 metreye yakın şerit led kullandım ve hemen hemen 180 led lamba demek oluyor ve 3 farklı noktasından enerji vererek tam performanslı yanmasını sağladım :D Ayrı bir konu açıp beni de etiketlersen hem yardımcı olmak isterim hem de bu konuyu meşgul etmemiş oluruz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri