Bilgisayar Nasıl Kullanılmalı

iefe6060

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
10
Arkadaşlar merhaba bilgisayarı gün içinde sık açıp kapamak bilgisayara daha fazla zarar verir diye duydum fakat mssela gün içinde açık durmasının bir zararı olur mu dün kapatmadan oynadım açıkçası normale göre sadece 2 saat falan boşta kaldı gece baktığımda 15saat açık durmuş bu kadar kullanmakta zarar verir mi ne dersiniz

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Arkadaşlar merhaba bilgisayarı gün içinde sık açıp kapamak bilgisayara daha fazla zarar verir diye duydum fakat mssela gün içinde açık durmasının bir zararı olur mu dün kapatmadan oynadım açıkçası normale göre sadece 2 saat falan boşta kaldı gece baktığımda 15saat açık durmuş bu kadar kullanmakta zarar verir mi ne dersiniz
Hocam eğer akım korumalı priz yoksa zararlı olabilir herhangi bir elektiriksel sorunda zarar görür.

KS

iefe6060

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
10
Hocam eğer akım korumalı priz yoksa zararlı olabilir herhangi bir elektiriksel sorunda zarar görür.
Hocam akım korumalı tunç matiğin 5li prizi var zaten yatarken kapatıyorum ama gün içinde kardeşimle birlikte kullandığımız için uzun süre açık kalıyor ama mesela dinlensin diye kapatmak mantıklı mı böyle birşeu var mı veya uzun kullanımda bilgisyara zarar verir mi 10 saat falan

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Hocam akım korumalı tunç matiğin 5li prizi var zaten yatarken kapatıyorum ama gün içinde kardeşimle birlikte kullandığımız için uzun süre açık kalıyor ama mesela dinlensin diye kapatmak mantıklı mı böyle birşeu var mı veya uzun kullanımda bilgisyara zarar verir mi 10 saat falan
Ben daha uzun sure kullandım daha sorun yaşamadım.

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Psu saglamsa bir şey olmaz. Zamaninda korumasiz çöp psularla gunlerce Metin2 pazari için açık bıraktık bilgisayari bir şey olmadi.

Qlay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
114
Yük altında bırakmadığınız sürece 1 ay’a kadar çalışabilir. Ama tavsiyem en fazla 3-4 günde bir defa kapatmakta fayda var. Aç kapa yapmak zarar verebilir. Doğru duymuşssunuz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri