Bilgisayar Önerisi Ve Eleştirisi

salep

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
arkadaşlar atacağım linkte ki bilgisayara bakabilir misiniz?

iki sorum olacak öncelikle bu fiyat bana biraz garip geldi o yüzden bende pek sistemlerden anlamadığım için size danışayım dedim. bu bilgisayar parçalarında birbirine yetmeyecek parçalar, güçsüz parçalar vesaire var mı ve bu site güvenilir mi ?
donanım arşivinin bir videosundan gördüm fiyatını görünce şaşırdım fakat rx 7600 ve r5 5500 falan bir tık şüphelendim ayrıca fiyatta aşırı düşük. sizin elinizden bir geçmesini, görüşlerinizi almayı istedim.

snn229

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Rx 7600 ve ryzen 5500 kötü parçalar değil ama ikiside beklentilerin altında kalan ürünler ryzen 5600 ve rx 6650 xt tandemini öneririm

nysq01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
arkadaşlar atacağım linkte ki bilgisayara bakabilir misiniz?

iki sorum olacak öncelikle bu fiyat bana biraz garip geldi o yüzden bende pek sistemlerden anlamadığım için size danışayım dedim. bu bilgisayar parçalarında birbirine yetmeyecek parçalar, güçsüz parçalar vesaire var mı ve bu site güvenilir mi ?
donanım arşivinin bir videosundan gördüm fiyatını görünce şaşırdım fakat rx 7600 ve r5 5500 falan bir tık şüphelendim ayrıca fiyatta aşırı düşük. sizin elinizden bir geçmesini, görüşlerinizi almayı istedim.
Hocam ikiside birbirine yetecektir ve güven sıkıntısında tereddütte olmayınız güvenilir bir site.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri