Bilgisayar Oyunları Bitiyormu Yada Bitermi?

Tallendd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Şimdi biraz içimi döküp sorarken dinlemenizi rica ediyorum

Sacma oldu ama neyse

Simdi ben bundan 1.5- 2 yıl once pubg mobile oynamak icin telefon aldim ilk baslarda yani uzun bir sure felan zevkli sıkılmadan oynayabiliyordum simdi brnim kucuklugumden itibaren bir hayalım var arkadas ortamim olsun ve bilgisayarda oyun oynayalım lakin mesal suan ben pubg mobile oynarken zevk almiyoumrum etrafimdakiler oynamayi birakti oyunda tanistiklarimla felan aram acildi bi sekilde kimseyle oynayamiyorum zaten telefonumda kasiyor zevkde almiyorum sanki pc alinca gene aynisi olucak ve ilk baslarda zevk alicam sonra bikicsm oynamak istemicem gibime geliyor alcagim bilgisayar uzun bir sure ger oyunu acacak daha almadim birazda sanki seyden dolayi gibime geliyor tiktokda instgramda illaki gormussunuzdur videoda adamin iyi pc si var ve yaziyor orda iyi pcin vardir ve eski discord ortami yoktur felan diye sanki oyle olcskmis gibime geliyor umarim oyle olmaz evet arkadas ortamim olur yuzyillar boyunca oynayabilirim ve suan mesala oynayacak veya oynamayacak pek arkadasim yok pek degil hatta yok sanki hic arkadas bulamicakmisim gibimede geliyor bu konu hakkindaki dusuncelerinizi yazarmisiniz

kimiki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
120
Aynı şey abilerimle bana da oldu herkese de oluyordur bence. 11-12 li yaşlarımdayken daha tabi pentium işlemcili bilgisayarlar falan vardı. Hep hayalimizdi 3 kardeş (şuan 22-26-32 yaşlar) bilgisayar olsa birlikte multiplayer oyunlar oynasak vs diye. Her zaman tam yazın bilgisayarımız bozulurdu tüm hevesimiz kursağımızda kalırdı. Bilgisayar olsa bile knight online oynardık hep 1 kişi oynar diğer 2 si onu izlerdi. Aradan çok zaman geçti... Şimdi hepimizde çok güzel sistemler var. Oynayacak multi güzel bir oyun bulamıyoruz. Birimiz sevse diğeri sevmiyor. Half life oynuyoruz şaka gibi o da kısa sürede bayıyor. En büyüğümüz rust seviyor, ortanca lol seviyor, ben ne olsa oynarım yeter ki birlikte bişey yapalım diyorum olmuyor. Battlefield 5 sarıyor arada onu oynuyoruz. Worms oynuyoruz ama onda da sürekli beni ilkten eliyorlar bir olup benim canım sıkılıyor :). Sea of thieves denedik, ilk zamanlar eğlenceliydi sonra baydı. Hunter Call of the wild denedik, onda da hayvan sürüsü çok az çıkıyor 3 kişi saatlerce boş boş dolaşıp çıkıyoruz. Phasmophobia denedik, büyük abim korkuyor oynayamadık xd. Forza 5 aldık daha oynamadık bile. Daha sayamadığım bir sürü oyun denedik. Yok olmuyor. Yine aynı oyunları döne döne oynuyoruz 2 ayda bir.
Ben kendim oynarım diye bir sürü oyun aldım. Mesela son of the forest , elimi bile sürmedim daha. Arkadaş ortamının önemi çok fazla bu konuda. Mesela half life oynarken abimin arkadaşı geliyordu 4 kişi oluyorduk. 4 kişinin verdiği zevk 3 kişiyle kıyaslanamaz bile. Kısaca sadece sistem karın doyurmuyor. Samimi arkadaşlar edinmeye çalışmak lazım yol yakınken. Benim kaç yıldır dostum dediğim tek biri vardı, onla da yollarımızı ayırdım. Çok zor cidden. Arayan soran yok. Evden dışarı adım atmıyorsun. Hep abimin arkadaş ortamında takılıyorum, onlarda yaş olarak bana daha yakın olsalarda çok uzak hissediyorum kendimi. Her neyse fazla uzattım yarın araba kullanıcağım 430km uyumam lazım ben kaçtım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri