Bilgisayar Topladım Bi Sorun Yaşıyorum Bilgisi Olan Yardım Etsin Lütfen

islam53

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaşlar yeni bir sistem topladım montaj vs. hepsini kendi bildiğim kadarıyla yaptım bilgisayarı açtığımda
üzgün emoji altında ; Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor. Şu anda bazı hata bilgileri toplanıyor bu işlemden sonra yeniden başlatılacak diye bir yazı geliyor nerde hata yaptım sorun ne bilgisi olan varmı

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,267
Arkadaşlar yeni bir sistem topladım montaj vs. hepsini kendi bildiğim kadarıyla yaptım bilgisayarı açtığımda
üzgün emoji altında ; Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor. Şu anda bazı hata bilgileri toplanıyor bu işlemden sonra yeniden başlatılacak diye bir yazı geliyor nerde hata yaptım sorun ne bilgisi olan varmı
c22553e57c4489fd2e9a55be0660515f47f51483.jpeg

Hata bu böyle birşey dimi.?

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,267
aynen knk

MSI mag b560 Tomahowk wifi anakart
msı rtx 3060 gamingX
stok fan
intel i5 10400f
xpage ram
xpage m2 ssd
corsair 750 w psu
Bu hata genelde ''Güncel olmayan sürücülerin neden olduğu biliniyor. '' Bu nedenle bilgisayarınızı güvenli modda başlattıktan sonra bilgisayarınızdaki önemli aygıtların sürücülerini güncellemeyi deneyin.

KS

islam53

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Bu hata genelde ''Güncel olmayan sürücülerin neden olduğu biliniyor. '' Bu nedenle bilgisayarınızı güvenli modda başlattıktan sonra bilgisayarınızdaki önemli aygıtların sürücülerini güncellemeyi deneyin.
peki şuan vardiyadayım kafam evde kaldı sabah ilk iş deneyip sonucu yazarım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri