Arkadaşlar Almanya’da yaşıyorum 2 bin euro bütçem var belki biraz daha zorlayabilirim şöyle bir sistem almayı düşünüyorum sizin fikriniz nedir?(Genelde valorant oynuyorum)
Arkadaşlar Almanya’da yaşıyorum 2 bin euro bütçem var belki biraz daha zorlayabilirim şöyle bir sistem almayı düşünüyorum sizin fikriniz nedir?(Genelde valorant oynuyorum)
Sadece valorant oynamicam farklı oyunlarda oynamayı düşünüyorumSanki valoranta göre fazla bu sistem
Önerdiğiniz parçalar nedir?Hocam işlemciyi sanki paket halinde seçmişsiniz yani işlemci+anakart olmuş, haricen de B550 anakart seçmişsiniz zaten.
İşlemciyi sadece işlemci olarak seçin, ekran kartını da mümkünatı varsı @mutlu hocamızın dediği gibi RTX 3080 12GB yapın, uzun yıllar sisteme dokunmayın derim. Diğer seçimler de gayet iyi.
İşlemci: AMD Ryzen 7 5800X Box, XX-Large (Satın alma seçeneklerinden bakın 341 Euroya Amazon US den stok mevcut.)Önerdiğiniz parçalar nedir?
Önerdiğiniz parçalar nedir?
Önerdiğin rtx3080 ti ‘i yaptım ama işlemci stokta yokİşlemci: AMD Ryzen 7 5800X Box, XX-Large (Satın alma seçeneklerinden bakın 341 Euroya Amazon US den stok mevcut.)
Ekran Kartı: MSI Gaming GeForce RTX 3080 Ti 12GB GDRR6X 320-Bit (RTX 3080 12G ararken uygun fiyata 3080Ti buldum.)
Edit: İşlemci Amazon US den yani Amerikadan gönderiliyormuş şimdi fark ettim, özür dilerim. Ama sorun olmaz, satıcı Amazon US nin bizzat kendisi alabilirsiniz gönül rahatlığıyla. Hızlı da gelir zaten.)
Hocam sağdan satın alma seçenekleri gör diye bir buton var ona bas Amazon Amerika'da 341 Euroya stok var. Satıcı bizzat Amazon Amerika'nın kendisi. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.Önerdiğin rtx3080 ti ‘i yaptım ama işlemci stokta yok
Ha Almanya'ya gönderimi yoksa, farklı yerlere de bakabilirsiniz. 350-390 Euro arası bulabilirsiniz. MediaMarkt vs olabilir mesela.Hocam sağdan satın alma seçenekleri gör diye bir buton var ona bas Amazon Amerika'da 341 Euroya stok var. Satıcı bizzat Amazon Amerika'nın kendisi. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Biraz daha ucuza amazonun Almanya sitesinden ekledim işlemciyide anakart kasa felan iyi mi bi de termal macun felan olayı var sanırım ben fazla anlamam başka birşey daha gerekiyor mu?Ha Almanya'ya gönderimi yoksa, farklı yerlere de bakabilirsiniz. 350-390 Euro arası bulabilirsiniz. MediaMarkt vs olabilir mesela
Resimlere baktım ve gözüme bir şey çarptı. Soğutucu seçmemişsiniz. 5800X işlemcinin içinden soğutucu çıkmıyor malesef.Biraz daha ucuza amazonun Almanya sitesinden ekledim işlemciyide anakart kasa felan iyi mi bi de termal macun felan olayı var sanırım ben fazla anlamam başka birşey daha gerekiyor mu?
Onlarıda ekledim teşekkür ederim yardımlarınız içinResimlere baktım ve gözüme bir şey çarptı. Soğutucu seçmemişsiniz. 5800X işlemcinin içinden soğutucu çıkmıyor malesef.
Soğutucu: ARCTIC Liquid Freezer II 240 A-RGB
Termal Macun olarakda: Arctic MX-4
Onlarıda ekledim teşekkür ederim yardımlarınız için