bilgisayar toplamak

glhngvn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bilgisayar toplamak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim 

4 ila 4. 5 lira bütçemiz var oğlum için kasa ve monitör hazir kurulu yeni tüm oyunları oynayabileceği pc önerisi yaparsanız sevinirim

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Merhaba hoşgeldiniz. Facebook'daki mesajınızı gördüm. Hemen yardımcı olacağım

Merhaba karşılaştırma yaparak en uygun sistemin bu olabileceğine karar verdim. Monitör dahil bir sistem. Tak çalıştır;

Önceden fiyatı daha uygundu tabi ama malum dolar yükseliyor

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-frekans-f3-a32-rx570-ryzen-5-1600-8-gb-240gb-ssd-rx570-pmu420261

Eğer alım işiniz acil değil ise beklemenizi öneririm. Kısa bir süre sonra YouTube kanalımızda bu fiyatlarda iyi bir sistem gelecek. Ben açıkçası beklemenizi tavsiye ederim

Diğer çoğu yerde de stok kalmamış. Ondan dolayı beklemeniz iyi olacaktır

KS

glhngvn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
cok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için aslında ben sizin boyle bi sistem yapip yollamanız istiyorum zaten eger kanalinizda yayınlanicaksa biraz daha bekleyebilirim zaten oglumun istediği kasa sharkoon rgb flow bu kasaya istiyordu yapılanları amd reyzen 5 1600 istiyor 1tb falan ama gerisini iyisini siz ayarlicaksiniz gibi saha rahat iletişim kurabilsek anlaticam

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Yeni iletişim kurdum ancak maalesef yeni uygun fiyatlı sistemimizin gelmesi uzun bir süre sonra olabilirmiş. Önerdiğim sistem ryzen 5 1600'lü ve fiyatına göre şuan iyi. Eğer biraz beklerim derseniz haftaya bugün yine yeniden konu açın ben size o anki fiyatlarla bir sistem toplayayım

KS

glhngvn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
tamam haftaya açarım tekrar konu yazarim bayagi zor açtım ogrendim herhalde tekrar açabilirim sanırım çok teşekkürler mesela monitor 21.5'' 226E9QDSB/00 5ms bu Analog+ DVI+ HDMI Amd FreeSync Full HD IPS Gaming Monitör bu daha iyi değilmi oglum monitör klavye mause kasayı kendi belirlemek istiyor boyle bi bilgisayar toplancak ama tabi siz uyumlu değil derseniz olmaz 

KS

glhngvn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
1 tane daha 4 4.5 arası  hazir kasa önerisinde bulunurmusunuz bu seferki sadece kasa ve o kasaya uyucak monitor ayrıca

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Bu sistem olabilir. Fiyatı gayet iyi. Ancak dediğim gibi stok olmadığı için fiyatlar açıkçası biraz yüksek. Biraz beklerseniz stok gelmesiyle birlikte fiyatlar normale döner

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri