Bilgisayara usb ile temiz format atmanızı tavsiye ederim. Aşağıdaki videoda usb ile nasıl format atılacağı anlatılıyor. İzleyebilirsiniz.Bilgisayarı formatlamaya çalışıyorum shift+yeniden başlat yapıyorum erkan geliyor Bilgisayarı sıfırla>Her şeyi kaldır dedikten sonra siyah ekran geliyor ve no signal yazıyor
yaşayan var mı acaba?
ilk başta usbyi taktığım pcyi format için kullanabilirim demi yani tek pc yeterli bu işlem içinBilgisayara usb ile temiz format atmanızı tavsiye ederim. Aşağıdaki videoda usb ile nasıl format atılacağı anlatılıyor. İzleyebilirsiniz.
Bilgisayarınız normal çalışıyorsa şuanda, bir format usbsi hazırlayıp ardından aynı bilgisayarı formatlayabilirsiniz, yeterli. Ama format esnasında bilgisayarın diskinin içini tamamen silip kuruluma geçtiğiniz esnada olur da bir sorun yaşanır, iptal olur, kapanır vs, o zaman bir bilgisayara daha ihtiyacınız olur. Çünkü diskin içini sildiğinizden pcde işletim sistemi kalmamış olur. Bu durumda sorun usbnizden kaynaklı çıktıysa farklı bir bilgisayarda yeni bir usb hazırlayıp tekrar format atmanız gerekir.ilk başta usbyi taktığım pcyi format için kullanabilirim demi yani tek pc yeterli bu işlem için