Bilgisayara Format Atamıyorum

Betrayal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bilgisayarı formatlamaya çalışıyorum shift+yeniden başlat yapıyorum erkan geliyor Bilgisayarı sıfırla>Her şeyi kaldır dedikten sonra siyah ekran geliyor ve no signal yazıyor
yaşayan var mı acaba?

warlords

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bilgisayarı formatlamaya çalışıyorum shift+yeniden başlat yapıyorum erkan geliyor Bilgisayarı sıfırla>Her şeyi kaldır dedikten sonra siyah ekran geliyor ve no signal yazıyor
yaşayan var mı acaba?
Bilgisayara usb ile temiz format atmanızı tavsiye ederim. Aşağıdaki videoda usb ile nasıl format atılacağı anlatılıyor. İzleyebilirsiniz.

KS

Betrayal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bilgisayara usb ile temiz format atmanızı tavsiye ederim. Aşağıdaki videoda usb ile nasıl format atılacağı anlatılıyor. İzleyebilirsiniz.

ilk başta usbyi taktığım pcyi format için kullanabilirim demi yani tek pc yeterli bu işlem için

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
ilk başta usbyi taktığım pcyi format için kullanabilirim demi yani tek pc yeterli bu işlem için
Bilgisayarınız normal çalışıyorsa şuanda, bir format usbsi hazırlayıp ardından aynı bilgisayarı formatlayabilirsiniz, yeterli. Ama format esnasında bilgisayarın diskinin içini tamamen silip kuruluma geçtiğiniz esnada olur da bir sorun yaşanır, iptal olur, kapanır vs, o zaman bir bilgisayara daha ihtiyacınız olur. Çünkü diskin içini sildiğinizden pcde işletim sistemi kalmamış olur. Bu durumda sorun usbnizden kaynaklı çıktıysa farklı bir bilgisayarda yeni bir usb hazırlayıp tekrar format atmanız gerekir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri