Bilgisayara Kahve Döküldü

wididera

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
az önce bilgisayara kahve döküldü ve şalter attı ne yapabilirim bilgisayar sağlammidir

Acill yardım

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
189
1693376531517.png

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
189
kurumasi icin dışarı koydum duzelirmi
abi su olsa hadi neyse kahve içinde her türlü madde var sadece olsa hemen güçten çek iyice temizle en az hasarla kurtulur diyecem de o da değil %95 gg

kurumasi icin dışarı koydum duzelirmi
hocam kuru kahve yapışkan bir şey eğer hemen çekip kapattıysan bir ihtimal belki en az 48 saat dışarıda kalsın sakın dokunma sonra iyice ıslak mendil ile sil nazikçe

KS

wididera

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
abi su olsa hadi neyse kahve içinde her türlü madde var sadece olsa hemen güçten çek iyice temizle en az hasarla kurtulur diyecem de o da değil %95 gg

hocam kuru kahve yapışkan bir şey eğer hemen çekip kapattıysan bir ihtimal belki en az 48 saat dışarıda kalsın sakın dokunma sonra iyice ıslak mendil ile sil nazikçe
tam yasaya dokulmedi ust kisimdaki USB girisleri ve ekran karti ve power a döküldü

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
189
tam yasaya dokulmedi ust kisimdaki USB girisleri ve ekran karti ve power a döküldü
usb girişleri ve power dediğin şey güç adaptörü ise pek sıkıntı olmaz da gpu çok sıkıntı,direk kapattın mı kapatmadın mı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri