kurumasi icin dışarı koydum duzelirmi
abi su olsa hadi neyse kahve içinde her türlü madde var sadece olsa hemen güçten çek iyice temizle en az hasarla kurtulur diyecem de o da değil %95 ggkurumasi icin dışarı koydum duzelirmi
hocam kuru kahve yapışkan bir şey eğer hemen çekip kapattıysan bir ihtimal belki en az 48 saat dışarıda kalsın sakın dokunma sonra iyice ıslak mendil ile sil nazikçekurumasi icin dışarı koydum duzelirmi
tam yasaya dokulmedi ust kisimdaki USB girisleri ve ekran karti ve power a döküldüabi su olsa hadi neyse kahve içinde her türlü madde var sadece olsa hemen güçten çek iyice temizle en az hasarla kurtulur diyecem de o da değil %95 gg
hocam kuru kahve yapışkan bir şey eğer hemen çekip kapattıysan bir ihtimal belki en az 48 saat dışarıda kalsın sakın dokunma sonra iyice ıslak mendil ile sil nazikçe
usb girişleri ve power dediğin şey güç adaptörü ise pek sıkıntı olmaz da gpu çok sıkıntı,direk kapattın mı kapatmadın mıtam yasaya dokulmedi ust kisimdaki USB girisleri ve ekran karti ve power a döküldü
şalter atti direk pc kapandiusb girişleri ve power dediğin şey güç adaptörü ise pek sıkıntı olmaz da gpu çok sıkıntı,direk kapattın mı kapatmadın mı
Yeni psu şart .(şalter atti direk pc kapandi
power supplay mi ne o gg sanirsam
Ön panelin usb bağlantısını sök anakarttan. Ekran kartını sök temizle, kahve üzerinde kurumamalı. Psu zaten şartel attıysa yenisi gerekti gibi. Açmadan ne zarar gördü anlayamayız.tam yasaya dokulmedi ust kisimdaki USB girisleri ve ekran karti ve power a döküldü