Bilgisayarda neye tıklarsam farklı bir şey açılıyor veya Farklı kullanıcı olarak çalıştır diyor exeler hiç açılmıyor

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
Bilgisayara bluetooth driverı kurdum. Driverı da asusun kendi websitesinden indirdim. Bugün bilgisayar tamamen işlevsiz hale geldi. Şu şekilde anlatayım;
Öncelikle bilgisayarıma tıkladığımda Bilgisayar yönetimi açılıyor.
Geri dönüşüm kutusuna tıkladığımda hiçbir şey açılmıyor.
Denetim masasına tıkladığımda bu çıkıyor
20221125_155117.jpg

Herhangi bir uygulamaya sağ tık yaptığımda bu seçenekler var yani çalıştır seçeneği yok,
20221125_155453.jpg
girmeye çalıştığımda ise hiçbir tepki vermiyor.

En komik yanı da, Masaüstündeki herhangi bir klasörü açmaya çalıştığımda VLC Media player açılıyor.
20221125_155838.jpg

regedit ve msconfigi açmaya çalışınca en üstte fotoğrafını eklediğim farklı kullanıcı olarak çalıştır ekranı geliyor.

kitaplık ve ekran klavyesi kısayoluna tıkladığımda bu ekran geliyor yani bu öğe açılamıyor ekranı.
20221125_160214.jpg

hiçbir exe uygulama açılmıyor tepki dahi vermiyor. Başlat menüsünde de belgeler, resimler müzik, oyunlar falan hiçbiri tepki vermiyor. Bazılarında ise farklı kullanıcı olarak çalıştır idyor kullanıcı adı girince de oturum açma hatası: kullanıcı hesabı sınırlaması, bunun olası nedenleri; boş parolalara izin verilmiyor olması, oturum açma saatleri kısıtlaması veya ilke kısıtlaması kullanımının zorlanmış olması diyor. Şifrem dediği gibi boş.

FORMAT DIŞINDA BİR ÇÖZÜM YOLU VAR MIDIR ?

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Bilgisayara bluetooth driverı kurdum. Driverı da asusun kendi websitesinden indirdim. Bugün bilgisayar tamamen işlevsiz hale geldi. Şu şekilde anlatayım;
Öncelikle bilgisayarıma tıkladığımda Bilgisayar yönetimi açılıyor.
Geri dönüşüm kutusuna tıkladığımda hiçbir şey açılmıyor.
Denetim masasına tıkladığımda bu çıkıyor
Ekli dosyayı görüntüle 11721
Herhangi bir uygulamaya sağ tık yaptığımda bu seçenekler var yani çalıştır seçeneği yok,
Ekli dosyayı görüntüle 11722 girmeye çalıştığımda ise hiçbir tepki vermiyor.

En komik yanı da, Masaüstündeki herhangi bir klasörü açmaya çalıştığımda VLC Media player açılıyor. Ekli dosyayı görüntüle 11723

regedit ve msconfigi açmaya çalışınca en üstte fotoğrafını eklediğim farklı kullanıcı olarak çalıştır ekranı geliyor.

kitaplık ve ekran klavyesi kısayoluna tıkladığımda bu ekran geliyor yani bu öğe açılamıyor ekranı.
Ekli dosyayı görüntüle 11724

hiçbir exe uygulama açılmıyor tepki dahi vermiyor. Başlat menüsünde de belgeler, resimler müzik, oyunlar falan hiçbiri tepki vermiyor. Bazılarında ise farklı kullanıcı olarak çalıştır idyor kullanıcı adı girince de oturum açma hatası: kullanıcı hesabı sınırlaması, bunun olası nedenleri; boş parolalara izin verilmiyor olması, oturum açma saatleri kısıtlaması veya ilke kısıtlaması kullanımının zorlanmış olması diyor. Şifrem dediği gibi boş.

FORMAT DIŞINDA BİR ÇÖZÜM YOLU VAR MIDIR ?
system32 dosyalarında bozulma olabilir virüs te olabilir ama sanmam sen yinede tarama yap birde verileri saklayıp format atabilirsin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri