Windows Xp Professinal 32 bit işletim sistemini nasıl 64 bite geçiririm
Sen Sanırsam 2004'te kalmışsın bilgisayara bak istediğin şeye bakWindows Xp Professinal 32 bit işletim sistemini nasıl 64 bite geçiririm
Bilgisayarınıza direkt Windows 11 kursanız daha iyi değil mi?Windows Xp Professinal 32 bit işletim sistemini nasıl 64 bite geçiririm
destekliyorBahsettiğiniz cihaz 64 Bit destekliyor mu? Kontrol ettiniz mi?
kardeşim dalga geçmeye geldiysen başka konuya gide bilirsinSen Sanırsam 2004'te kalmışsın bilgisayara bak istediğin şeye bak
Bilgisayarınıza direkt Windows 11 kursanız daha iyi değil mi?
Bildiğim kadarıyla temiz kurulum gerekiyor bunun için. Yani format atmanız lazım.Windows Xp Professinal 32 bit işletim sistemini nasıl 64 bite geçiririm
tamamdır hafta sonu yeni bir harddisk ile bakacağım benim kardeşim için şimdilik idare etsin diye 64 bit lazım 32 bişi desteklemiyorBildiğim kadarıyla temiz kurulum gerekiyor bunun için. Yani format atmanız lazım.
Dalga geçmiyorum ki Sadece bu kadar yüksek özellikli bir bilgisayar için neden Windows XP kurmak istediğinizi anlayamadımdestekliyor
kardeşim dalga geçmeye geldiysen başka konuya gide bilirsin
Açıklamanızda ryzen 5 5600 falan var çünküDalga geçmiyorum ki Sadece bu kadar yüksek özellikli bir bilgisayar için neden Windows XP kurmak istediğinizi anlayamadım
destekliyor
Bu arada işlemciniz ekran kartınız vesaire Eğer şu an ryzen 5 5600x işlemcisi olan bilgisayarı kullanmıyorsanız?Windows Xp Professinal 32 bit işletim sistemini nasıl 64 bite geçiririm
sistem o değil mutlu adlı kulanıcıya verdiğim cevaba bakınDalga geçmiyorum ki Sadece bu kadar yüksek özellikli bir bilgisayar için neden Windows XP kurmak istediğinizi anlayamadım
Açıklamanızda ryzen 5 5600 falan var çünkü
Anladım da şimdi işlemciniz ne onu söyleseniz Ben araştırsam işlemci 64 bit destekliyorsa sistem genel olarak 64 bit destekliyor çünküsistem o değil mutlu adlı kulanıcıya verdiğim cevaba bakın
eyvallahBuradaki arkadaş uygulamalı olarak göstermiş tüm adımları.