Bilgisayarda telefonsuz whatsapp açmak

Ymelihbozgeyik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Şimdi öncelikle şöyle, tuşlu telefon kullanıyorum o yüzden böyle bir ihtiyacım var, bluestack önerilerini biliyorum, fakat laptopta bluestack açınca GPU dan çekiyor direkt, ve oyun oyuyor gibi şarj gidiyor, normal olarak masaüstündeki gibi APU dan çeken bir şey olursa daha iyi olur.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
''Bluestack'' Kurumana Gerek Yok ki Kardeşim, Windows 10 ve 11 'de Zaten Microsoft Store Var Oradan Yükleme Şansın Var Whatsapp

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
''Bluestack'' Kurumana Gerek Yok ki Kardeşim, Windows 10 ve 11 'de Zaten Microsoft Store Var Oradan Yükleme Şansın Var Whatsapp
Evet Eğer bir windows işletim sistemli bilgisayara sahipseniz direk arama kutusuna microsoft store yazın ve çıkan sonuçtan microsoft storu seçin.
Bir microsoft hesabınız varsa direk arama kısmına whatsapp yazın uygulamayı tıklayın sol tarafta al kısmına basın ücretsiz yüklemeye başlayacak sonrasında size söylendiği talimatları izleyip kullanın .

KS

Ymelihbozgeyik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Evet Eğer bir windows işletim sistemli bilgisayara sahipseniz direk arama kutusuna microsoft store yazın ve çıkan sonuçtan microsoft storu seçin.
Bir microsoft hesabınız varsa direk arama kısmına whatsapp yazın uygulamayı tıklayın sol tarafta al kısmına basın ücretsiz yüklemeye başlayacak sonrasında size söylendiği talimatları izleyip kullanın .
Onu biliyorum, ama bir barkot falan soruyor diye de biliyorum

kaanmeng17

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Şimdi öncelikle şöyle, tuşlu telefon kullanıyorum o yüzden böyle bir ihtiyacım var, bluestack önerilerini biliyorum, fakat laptopta bluestack açınca GPU dan çekiyor direkt, ve oyun oyuyor gibi şarj gidiyor, normal olarak masaüstündeki gibi APU dan çeken bir şey olursa daha iyi olur.
whatsapp webden kullan knk.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Hocam, tuşlu telefon kullanıyorum, soru açıklamasındaki yazdığım gibi.
Kusura bakmayın ilk mesajdan var mıydı o yoğunluktan dikkat etmemişim. Sanırım Android veya İos bir telefon kullanmalısınız ya da emülatör . Eski ucuz wp destekleyen android bir cihaz bulabilirseniz sırf whatsapp ı windowsta etkinleştirmek için gerisi tekrar tuşlu telden devam edersiniz o telefonda çekmecede arada wp etkinleştirme için durur

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri