Bilgisayardan anlamıyorum hazır sistem lazım ?

ismail3838

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Bilgisayardan zerre anlamıyorum 20 bin tl bütçem var sadece kasa lazım fiyat ve performans açısından en iyisi hangisiyse onerilerinize açığım

reflection

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
22
Forumda şuan paylaşılan 17k sistemde bayağı iyi 3k cebinde kalır ilerde anakart güncellemesi yaparsın tavsiye ederim.

Black-x

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
Bilgisayardan zerre anlamıyorum 20 bin tl bütçem var sadece kasa lazım fiyat ve performans açısından en iyisi hangisiyse onerilerinize açığım

al bu sistemi işlemciyi yükselt bütçe varsa anakartı a d4 olanı yap yaslan arkana ama işlemciyi yükselt

KS

ismail3838

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
KS

ismail3838

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hocam sistem için Teşekkürler ama bu şekilde almam imkansiz gibi birşey çalışıyorum kargo eve gelmiyor gidip almam lazim sadece düzülü kasa lazim bana bu şekilde alirsam ürünlerin hepsi geri gider almaya yetişemem bile

kardeşim 20-25k mı bu pc
işlemciyi yukseltince ne kadar oluyor toplam?

Black-x

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
Hocam sistem için Teşekkürler ama bu şekilde almam imkansiz gibi birşey çalışıyorum kargo eve gelmiyor gidip almam lazim sadece düzülü kasa lazim bana bu şekilde alirsam ürünlerin hepsi geri gider almaya yetişemem bile
şubeden alırsınız veya komşunuza falan bıraksınlar

işlemciyi yukseltince ne kadar oluyor toplam?
iki tane işlemci seçenğin var bütçen için birini seçersen 19925 tl yapıyor diğerini seçersen 20462 tl yapıyor ama 20462tl olan gayet iyi olur bence

reflection

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
22
KS

ismail3838

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Şubeden alma imkanim yok işte sıkıntı orada çalışıyorum hafta içi full doluyum

KS

ismail3838

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

reflection

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
22
Hocam bütçe 20 k yani dahada yukseltme şansim var veya ekleme önereceğiniz birşey varmı
şuna ekleme yapmana gerek yok ben şahsen beğendim bu kasayı çok ilerde belki işlemci yada ekran kartı değiştirişsen anakarta günceleme yaparsın ben tavisye ederim bu kasayı üzmez dostum. edit.senin için birde şuan kendim 20 k sistemlere bakcağım bekle

Hocam bütçe 20 k yani dahada yukseltme şansim var veya ekleme önereceğiniz birşey varmı
https://www.gaming.gen.tr/urun/1930...2gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ tam 20 k attığım sistemden daha üst tam paranın karşılığı.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri