- Katılım
- 18 Tem 2024
- Mesajlar
- 931
- Tepki
- 210
hocam yerine sonbaharda koymayı planlıyorum bi kaç arazi işimiz var miras harcanabilir bi para gelecekte. araba piyasası çok değiken bugün 650 olan 5 gün sonra 670 oluyor hemen. ortalama bi fiyat bilirsem çok iyi olur.Sistem özenle toplanmış belli ama imkanınız varsa satmayın derim daha sonra yerine koyamayabilirsiniz.
50 eder gibi tek tek satarsan daha çok kar elde edersinResimdeki sistem. Klavye - 6000tl di şuan stoklarda yok mouse ise wraith dan alındı. Şuan sıfırı 4.400tl listeye ek bide Logitech z407 var onuda satacağım.
monitör sadece tek başına 22 23e satılıyor hocam ne 50si allasen.50 eder gibi tek tek satarsan daha çok kar elde edersin
Böylede mantıklı hocam dediğiniz peki sizce hangi parçaya ne istemeliyim mesela ram zor satılır anakart ram birlikte satmayı falan düşünebilirim.İkinci el olarak sistemi komple satmaya kalkarsan çok zarar edersin elinde dursun. İllaki satılıcaksa uzun zaman içersinde parça parça fiyatları en yüksekten tutarak satabildiğin en üst fiyata satmak daha mantıklı.
hocam bide ekstra satma amacım şu 630.000 nakit var 645.000 araç fiyatı daha tafik sigortası var noter plaka cart curt var onlar ne kadar tutuyor bilmiyorum. ondan neyi satsam kestiremedim.İkinci el olarak sistemi komple satmaya kalkarsan çok zarar edersin elinde dursun. İllaki satılıcaksa uzun zaman içersinde parça parça fiyatları en yüksekten tutarak satabildiğin en üst fiyata satmak daha mantıklı.
Ram ve Anakart zaten ikinci el satışında çok kritik parçalar alıcılar şüphe ile yaklaşır herkes satamaz ben kendi iş yerimde rafa koyup sattım ama, siz kasayla birliklte yanında klavye mouse koyarak satın monitörü koymayın. Komple kasa klavye mouse 80 000 TL tutuyorsa en fazla 65 000 TL civarında satabilirsiniz ya da aynı özellikte sistemlerin ikinci el fiyatına bakın sahibinden,banayeni,letgo gibi yerlere göz atın aynı sistemi 60 bin bandında koydularsa siz 65 bin yazın ortalama pazarlıkla verin. Diğer yöntem parçaları aldığınız fiyatları tek tek sıralı madde halinde yazın ondanlar parçaya göre 1000-2000 TL düşüp ortalama fiyat çıkaralım o şekilde belirleyelim.Böylede mantıklı hocam dediğiniz peki sizce hangi parçaya ne istemeliyim mesela ram zor satılır anakart ram birlikte satmayı falan düşünebilirim.
Trafik sigortası 8 bin tl ile 15 bin tl arasında tutar plaka ise 1000-2500 TL arası. Kasko yapılıcak derseniz kasko ayrı pakete göre 30 bin ile 75 bin TL arası değilir.Hocam yazdıklarınıza istinaden şeye karar verdim. Ekran kartı ve monitörü satacağım 630.000e çıktı nakit bütçem 45 50 de ikisinden gelirse trafik sigortasını plaka cartı curtuda karşılıyor heralde demi eksik kalmaz.
kaskoyu sonra yaptıracağım hocam annem denizlide ikamet ettiği için denizliden alınacak ne kadar tutar sizce sigorta teklif alacaktım formde hep motor numarası falan soruyorlar aracı almadığım için elimde o bilgiler yok.Trafik sigortası 8 bin tl ile 15 bin tl arasında tutar plaka ise 1000-2500 TL arası. Kasko yapılıcak derseniz kasko ayrı pakete göre 30 bin ile 75 bin TL arası değilir.
Evet sigorta şirketlerinden fiyat almanız için ruhsat ve plaka bilgisi lazım.kaskoyu sonra yaptıracağım hocam annem denizlide ikamet ettiği için denizliden alınacak ne kadar tutar sizce sigorta teklif alacaktım formde hep motor numarası falan soruyorlar aracı almadığım için elimde o bilgiler yok.
Yan ürünleri koymadan monitör dahil 60 eder ama o monitörüde herkes almazmonitör sadece tek başına 22 23e satılıyor hocam ne 50si allasen.
Hocam daha evde değilim eve gidince ortalama bi fiyat bakıcam ikinci elde ölü fiyat 22 normal fiyat 24 25 arası listelemişler bi göz ucuyla baktımda detaylı araştırmam daha mümkün olmadı.Monitör kaç inç? Kaça veriyorsunuz?