Bilgisayari Temizledikten Sonra Acilmiyor

AwaRee

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Merhabalar bilgisayarımı 3 4 aydır temizlemedigim için temizlemek istedim ve açmaya çalıştığımda açılıyor, fakat ekran gelmiyor, klavyeye vs. enerji gitmiyor ama tüm fanlar full yükte çalışıyor ekran kartının fanıda dahil, sorun nedir acaba. Yardımcı olursanız sevinirim.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,237
Merhabalar bilgisayarımı 3 4 aydır temizlemedigim için temizlemek istedim ve açmaya çalıştığımda açılıyor, fakat ekran gelmiyor, klavyeye vs. enerji gitmiyor ama tüm fanlar full yükte çalışıyor ekran kartının fanıda dahil, sorun nedir acaba. Yardımcı olursanız sevinirim.
Temizleme esnasında donanımları çıkardınız mi? Hiç veya temizleme esnasında kabloları kontrol edin, Lütfen tam oturmayan kablo vardır.

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Statik elektrik olmuş. Kasayı kapayın, fişini çekin. Açma tuşuna 30sn-1dk basılı tutun, elektrik boşalsın. Bir 10dk da kendi haline bırakın. Sonra açmayı deneyin.

Frkhan07

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aynısı şuan bana oluyor. Bilgisayarın işlemci fanını değiştirdim ve macun yeniledim fakat bilgisayarı çalıştırdığımda ne ekrana güç geliyor ne de klavye ile fareye güç geliyor. Ethernet bağlayınca yanan ledlerde yanmıyor. Bilgisayarı açtığımda art arda kendi kendine açılıp kapandı, bu yüzden anakarti yaktigimi falan düşündüm ama kartın rgb ledleri de yanıyor. Çözüm bulabildiniz mi ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri