Bilgisayarım açılmıyor lütfen yardımcı olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ErenKAYA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Çoğu insan gibi ben de crackli Windows 7 Ultimate kullanıyorum bayağı eskilerden kalma bir bilgisayarım var. Hatta şöyle diyeyim 2007de alınmış diye biliyorum kasanın içinde Technopc Extreme 2010 yazıyor sonradan RAM takviyesi yapılmış. Her neyse gelelim benim sorunuma ben bu bilgisayarla yine işim olduğu için işlem yapıyordum, yeni hafıza kartı almıştım eskisindeki verileri falan aktarıyordum bilgisayar kasmalar yaptı ben de reset düğmesine bastım o günden beri açılmıyor bilgisayar. Açma düğmesine basıyorum, 2 seçenek geliyor Başlangıç onarma (önerilir) ve Windowsu normal olaral başlat seçenekleri. Seçiyorum ilkini onarma penceresi açılıyor kendi çapında onarma yapıyor falan 30 saniye içerisinde yeniden başlatılacaktır diyor ben direk tamama basıyorum açılıyor yine açılıştaki 2 seçenek bu sefer normal başlatmayı seçiyorum normal açılış animasyonu yükleniyor siyah ekran ve resetle son buluyor. Elimde format cdsi var onu takıyorum cdyi boot ediyorum bendekş cdde 32 bit 64 bit seçenekleri var ikisine de basınca uzun süre cdromdan ses geliyor ve bu sefer kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı hata mesajı alıyorum ve tekrar resetleniyor. Dediğim gibi uzun süredir bu sorunla cebelleşiyorum lütfen yardım edin en minik detayına kadar yazdım yaklaşık 1 aydır bu durumdayım maddi durumum şu an kötü olduğu için bilgisayarcıya da veremiyorum masraf çıkartamıyorum ki zaten bilgisayarım eski ve kötü bir bilgisayar düzelirse yine işimi görecektir lütfen yardımcı olun okuyanlara ilgisinden dolayı teşekkür ederim.

E

expert

Guest
Sistemin çökmüş
Iso dosyasını flash belleğe boot et öyle dene olmazsa bu sefer Microsoft sitesinden iso yu indir öyle boot edip dene cd dan kaynaklanan bir durum olabilir veya harddisk bozulmuş olabilir bir sürü neden var

KS

ErenKAYA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
TeknoSoft_YZ' Alıntı:
Sistemin çökmüş
Iso dosyasını flash belleğe boot et öyle dene olmazsa bu sefer Microsoft sitesinden iso yu indir öyle boot edip dene cd dan kaynaklanan bir durum olabilir veya harddisk bozulmuş olabilir bir sürü neden var

Hocam cdnin bozuk olma olasılığı daha düşük gibi duruyor HDD yandı galiba :(

Hüseyin Bütüner

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ErenKAYA' Alıntı:
TeknoSoft_YZ' Alıntı:
Sistemin çökmüş

telaş etme o kadar hdd  kolay yanan bi parça değil büyük ihtimal uzun süre kullanmadığında dvd romun gözü bozulmuştur 
usb ye çek bi iso büyük ihtimal düzelir oda olmazsa hdd de bad sector oluşmuş olabilir

KS

ErenKAYA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hüseyin Bütüner' Alıntı:
ErenKAYA' Alıntı:

telaş etme o kadar hdd  kolay yanan bi parça değil büyük ihtimal uzun süre kullanmadığında dvd romun gözü bozulmuştur 
usb ye çek bi iso büyük ihtimal düzelir oda olmazsa hdd de bad sector oluşmuş olabilir

İlgin için sağ ol arkadaşımın bilgisayarından USB'ye iso atıp şansımı deneyeceğim.

KS

ErenKAYA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Konu kilit, HDD yanmış maalesef :( arkadaşda fazla HDD vardı onu taktım Samsung 320 GB 7200 RPM bununla idare edeceğiz artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri