Bilgisayarım Açılmıyor

Enes Öner

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bilgisayarımı açarken fotoğraftaki gibi kalıyor . Format atmaya çalışınca da disk gözükmüyor çözümü nedir

Ekli dosyalar

• IMG_20230303_233100.jpg
    IMG_20230303_233100.jpg
    5.9 MB · Görüntüleme: 25

pasha_yusuf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
kardeş ben olsam geçici olarak pc ye kötü bir disk alırım alacak gücün yoksa varsa iyi bir ssd alabilirsin cözümü budur

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Bilgisayarımı açarken fotoğraftaki gibi kalıyor . Format atmaya çalışınca da disk gözükmüyor çözümü nedir
Diskte sorun var gibi, diski görmüyor boot edemiyor. Bir çıkarıp bakın ucunu fln silip tekrar takın, belki oynamıştır falan düzelir. Başka bir pc'ye takma şansınız varsa diskin durumunu görebilirsiniz.

KS

Enes Öner

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
KS

Enes Öner

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
B
Windows'un olduğu disk okunamadığından veya dosyalar hasarlı olduğundan dolayı bu hatayı alıyorsun. Daha öncesinde hiç sistemi aniden kapatma, elektrik kesintisi vs oldu mu?

Usb ile format atmayı denedin mi ?
Deniyorum da ssd gözükmüyor

Windows'un olduğu disk okunamadığından veya dosyalar hasarlı olduğundan dolayı bu hatayı alıyorsun. Daha öncesinde hiç sistemi aniden kapatma, elektrik kesintisi vs oldu mu?
Evde değildim olmuş olabilir

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
300₺ falan bütce varsa 240gb ssd alın formatlayın bu bilgisayardan diski görmüyorsa bozulmustur

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri