Diskte sorun var gibi, diski görmüyor boot edemiyor. Bir çıkarıp bakın ucunu fln silip tekrar takın, belki oynamıştır falan düzelir. Başka bir pc'ye takma şansınız varsa diskin durumunu görebilirsiniz.Bilgisayarımı açarken fotoğraftaki gibi kalıyor . Format atmaya çalışınca da disk gözükmüyor çözümü nedir
Bilgisayarımı açarken fotoğraftaki gibi kalıyor . Format atmaya çalışınca da disk gözükmüyor çözümü nedir
Az önce açtım 10 sn sonra tekrardan aynı yere döndüDiskte sorun var gibi, diski görmüyor boot edemiyor. Bir çıkarıp bakın ucunu fln silip tekrar takın, belki oynamıştır falan düzelir. Başka bir pc'ye takma şansınız varsa diskin durumunu görebilirsiniz.
Normalde hiç açılmıyorduAz önce açtım 10 sn sonra tekrardan aynı yere döndü
Windows'un olduğu disk okunamadığından veya dosyalar hasarlı olduğundan dolayı bu hatayı alıyorsun. Daha öncesinde hiç sistemi aniden kapatma, elektrik kesintisi vs oldu mu?
Deniyorum da ssd gözükmüyorUsb ile format atmayı denedin mi ?
Evde değildim olmuş olabilirWindows'un olduğu disk okunamadığından veya dosyalar hasarlı olduğundan dolayı bu hatayı alıyorsun. Daha öncesinde hiç sistemi aniden kapatma, elektrik kesintisi vs oldu mu?
300₺ falan bütce varsa 240gb ssd alın formatlayın bu bilgisayardan diski görmüyorsa bozulmusturBilgisayarımı açarken fotoğraftaki gibi kalıyor . Format atmaya çalışınca da disk gözükmüyor çözümü nedir
Daha önce açıldı ondan dolayı belki olur dedim300₺ falan bütce varsa 240gb ssd alın formatlayın bu bilgisayardan diski görmüyorsa bozulmustur