Yardım Bilgisayarım Bazı Oyunlara Girdiğimde Kapanıyor Ve Bir Kaç Saniye Sonra Tekrar Açılıyor

EnesVR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar selamlar,kısa devre sonucunda anakartımı ve işlemcimi yeniledim ve anakartı gigabyte b450m s2h dan msi b550 a pro ya yükselttim.Eski sistemimde hiçbir sorun yoktu ve her açtığm oyunu 2k ultra ayarlarda oynıyabiliyordum.Ama şimdi anakart ve işlemci yenilemesinden sonra bazı oyunlara girdiğimde sistem hemen kapanıyor ve 4 saniye sonra yeniden başlatıyor kendini,bu hatayı rdr2 gibi zorlayacak oyunlarda almazken cs2 gibi basit bir oyunda almam beni şaşırttı sizce ne olmuş olabilir? (Sistem furmark testindede kendisini kapatıyor) SİSTEMİM:Amd ryzen 5 5600x işlemci,XFX SPEEDSTER Rx 6900xt 16GB ekran kartı,MSI B550 A PRO anakart,2×8 ripjaws ddr4 3200mhz ram,Highpower 600W 85+bronze PSU,Kingston 500gb M2 ssd.

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
469
PSU'nuz iyi değil malesef. eski sisteminiz de PSU hatasından mı yandı?

İşlemci soğutucu montajını ve sıcaklıklarını kontrol edin.

KS

EnesVR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
PSU'nuz iyi değil malesef. eski sisteminiz de PSU hatasından mı yandı?

İşlemci soğutucu montajını ve sıcaklıklarını kontrol edin.
Hocam eski sistem benim kasa açıkken biryere dokunmam sonucunda kısa devre yaptı,psu mda aklıma takılan şey ise zorlayıcı oyunlarda 2k ultra oyunlarda sistemin sorunsuz çalışması fakat cs 2 gibi basit oyunlarda sistemin kapanması bu psu kaynaklımı sizce?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri