Bilgisayarım bir anda kapandı açılmıyor!

Kokobilo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herkese selamlar. Masaüstü bilgisayarım bir anda kapandı ve açılmıyor. Kasaya hiçbir şekilde güç gelmiyor. Power veya anakart problemi olabileceğini düşünüyorum. Bu konuda başka bir bilgisi olan veya bu sorunu yaşamış kimse var mıdır?

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Herkese selamlar. Masaüstü bilgisayarım bir anda kapandı ve açılmıyor. Kasaya hiçbir şekilde güç gelmiyor. Power veya anakart problemi olabileceğini düşünüyorum. Bu konuda başka bir bilgisi olan veya bu sorunu yaşamış kimse var mıdır?
Geçmiş olsun. Kapandığı esnadan voltaj oynadı mı, bios güncellemesi gibi bir işlem var mıydı? Kullandığınız prize takılı başka bir şey var mı ve çalıştığından emin misiniz? Elinizde ya da arkadaşlarınızda denemek için psu ödünç alma imkanınız var mı? Hiçbir şey yoksa elinizde prizden çekip 2-3 power tuşuna basıp denediniz mi?

KS

Kokobilo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Teşekkür ederim. Sorunu buldum hocam ve daha büyük bir şey olarak karşıma çıktı. Ekran kartının bağlantısını kestiğimde bilgisayar açılıyor. Ama ekran kartını taktığımda bilgisayar hiç açılmıyor. Ekran kartını çıkarttım ve pini bu şekilde gözüküyor kırılmış olarak yorumladım. Anakartla hallederim dediğim sorun ekran kartına geldi. Garanti süresi geçti ama yinede asusa yollayacağım ekran kartını.

Ekli dosyalar

• 4F565837-9687-4A21-92FD-2DCAC9711D97.jpeg
    4F565837-9687-4A21-92FD-2DCAC9711D97.jpeg
    2 MB · Görüntüleme: 55

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri