Bilgisayarım Çalışıyor Fakat Ekran Gelmiyor

IQCAN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Ben de böyle bir sorun yaşamıştım ama bir şey indirdiğim için falan olmamıştı, birden bire pc görüntü gitmişti ve açmama rağmen görüntü gelmiyordu. 6 saat uğraşmamın sonucunda anakarta giren çıkan tüm kabloları tekrar çıkarıp takmıştım düzelmişti. Tam anlamam ama anakarta psudan giren falan tüm kabloları tekrar çıkarıp takın. Yine olmazsa ramlerden birinde arıza olabilir bu yüzden ramlerin bir tanesini takıp deneyin. Ram yuvalarında da sorun olabilir bu yüzden her ram yuvasını ve ramleri tek tek denemenizi öneririm. Çok anlamam bu işlerden ama bir kaç sistem toplamıştım vakti zamanında, umarım yanlış bir bilgi vermemişimdir ve yardımcı olabilirim.

KS

alp97

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aklima hicbirsey gelmiyor ramleri silgi ile silip takmayi denermisin 2 sini auni anda takma
kusura bakmayın biraz geç dönüş yapabildim silgi ile silip tek tek takmayıda denemiştim fakat duzelmemıstı. acaba anakartımda bir sıkıntı olabilir mi ?

Ben de böyle bir sorun yaşamıştım ama bir şey indirdiğim için falan olmamıştı, birden bire pc görüntü gitmişti ve açmama rağmen görüntü gelmiyordu. 6 saat uğraşmamın sonucunda anakarta giren çıkan tüm kabloları tekrar çıkarıp takmıştım düzelmişti. Tam anlamam ama anakarta psudan giren falan tüm kabloları tekrar çıkarıp takın. Yine olmazsa ramlerden birinde arıza olabilir bu yüzden ramlerin bir tanesini takıp deneyin. Ram yuvalarında da sorun olabilir bu yüzden her ram yuvasını ve ramleri tek tek denemenizi öneririm. Çok anlamam bu işlerden ama bir kaç sistem toplamıştım vakti zamanında, umarım yanlış bir bilgi vermemişimdir ve yardımcı olabilirim.
Birazdan dediğiniz gibi anakart üzerindeki güç ve led kablolarınıda söküp deneyeceğim . Ledleri hem tek tek hemde farklı slotlara tek olarak taktım fakat düzelmemişti. Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Denedikten sonra dönüş yapacağım tekrar

KS

alp97

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
malesef bir değişiklik olmadı acaba anakart üzerinden hangi kabloları söktünüz veya yerini değiştirdiniz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri