Bilgisayarım Çok Kasıyor.

wididera

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Merhabalar,

Bilgisayarım da son 1 aydır cok kötü bir takılma problemi var bilgisayar i açtiktan sonra googleye bile giremiyor bir sureden sonra hicbir sey acilmiyor.

Gorev yöneticisi bile, kapatmak istediğimde de kapanmıyor sadece resetle ve fişten kapatabiliyorum neden

Moderatörün son düzenlenenleri:

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
merhaba bilgisayarım da son 1 aydır cok kötü bir takılma problemi var bilgisayar i açtiktan sonra googleye bile giremiyor bir sureden sonra hicbir sey acilmiyor.gorev yöneticisi bile, kapatmak istediğimde de kapanmıyor sadece resetle ve fişten kapatabiliyorum neden
Bilgisayar Açılırken Otomatik Açılan Program Sayısı Fazla Olabilir Mi?

KS

wididera

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
ve bugün bilgisayarı açmaya çalışırken elektirik de çarptı ekran karti veya klavyeyi elledigimde cok kotu bir statik elektiriklenme var sanki sizin fikriniz nedir ne yapabilirim

Bilgisayar Açılırken Otomatik Açılan Program Sayısı Fazla Olabilir Mi?
çok yok aslinda ne önerirsiniz

hiçbirsey acilmiyor takilip kalıyor bilgisayar sanki eski bir sistem gibi korkmaya başladım

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
ve bugün bilgisayarı açmaya çalışırken elektirik de çarptı ekran karti veya klavyeyi elledigimde cok kotu bir statik elektiriklenme var sanki sizin fikriniz nedir ne yapabilirim

çok yok aslinda ne önerirsiniz

hiçbirsey acilmiyor takilip kalıyor bilgisayar sanki eski bir sistem gibi korkmaya başladım
Basit Bi Yöntem Olarak Eğer Yavaşladıysa Windows+R Yapıp %temp% Yazdıktan Sonraki Ordaki Bütün Dosyalar Yavaşlatıyor Olabilir Bi Ara Bende 25.000 Dosya Çıkmıştı Ordan. Bunun Dışında Otomatik Başlayan Uygulamalarda Ağır Olanlar Varsa Devre Dışı Bırakın. Elektrik Çarpmasıyla İlgili Bilgim Yok Belki Bir Yeri Yanmıştır Veya Açıkta Kalmıştır. Bide Aklıma Gelen TreeSize Yükleyip Neyin Ne Kadar Yer Kapladığına Bakabilirsiniz.

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
427
Elektrik prizinizde topraklama yok. Elektrik çarpıyorsa ciddi tehlike vardır. Bilgisayar da sağlıklı çalışmaz.

Topraklama işini hallettikten sonra sorun devam ederse buraya yazın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri