Soru Bilgisayarım Durduk Yere Bu Hatayı Verdi

venomakasa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Meraba

Bilgisayarı açınca durduk yere bu hatayı verdi lütfen acil yardım sınavımdan 1 gün önce oldu şansa bak. Bütün ders notlarım içideydi yarında online sınavım var ne yapabilirim acil yardım :/
HATAAAA.jpg

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
KS

venomakasa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
hocam diskleri çıkarıp taktım şimdi bilgisayar hiç çalışmıyor kafayı yiycem. Şimdide kasa çalışıyor monitore tam görüntü gelcek gibi oluyor sorna monitor ışığı turuncu oluyor böyle tekrarlıyor kendini

KS

venomakasa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Çalıştırır , onla alakalı değildir. Aldığınız hata diski görmeme durumu ile alakalı.
2 tane disk takılı hangisi görmüyor nasıl tespit edicem . Format ekranında tespit eddebiliyordum ama format flaşı yok yanımda. Onun dışında biosdan bakcam ama adları yazmıyor

Çalıştırır , onla alakalı değildir. Aldığınız hata diski görmeme durumu ile alakalı.
dün bilgisayarı kapatırken iptal dedim daha sonra siyah ekran old bugunde açarken disk taramsı oldu ondan sonra bu fotoğrafdaki hata geldi. Bilgisayar düzgün kapanamadı galiba. Güvenli mod açma falan vardı bilgisayarı 1 ay öncesine yükleme vs. o hangi tuşdan oluyordu öyle yapsak olabilir. Windows düzgün yüklenememiş olabilir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri