Bilgisayarım Ekran Gelmiyor

ilkayson35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba herkese iyi forumlar. Bilgisayarım henüz 2 aylık bu işlerde oldukça yeniyim. Dün bios dan Ramlerimin frekansını yükselmek istedim 6800mhz destekleyen anakartim var ve 6000mhz ramlerim var. Baktığımda 4800mhz olarak görünüyorlardi. 6000 yapayım dedim yaptım ve yapış o yapış pc yi açamıyorum msi logosunda sonra ekran gelmiyor. Bios a giriyor ama windows açmıyor. Sorun giderme ekranı geliyor onarma diyorum onarılamadi diyor. Sistem geri yüklemede yapmıyor kala kaldım öylece. Me yapmalıyım ne gibi adımlar izleyim yardım ederseniz çok memnun olurum.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Merhaba herkese iyi forumlar. Bilgisayarım henüz 2 aylık bu işlerde oldukça yeniyim. Dün bios dan Ramlerimin frekansını yükselmek istedim 6800mhz destekleyen anakartim var ve 6000mhz ramlerim var. Baktığımda 4800mhz olarak görünüyorlardi. 6000 yapayım dedim yaptım ve yapış o yapış pc yi açamıyorum msi logosunda sonra ekran gelmiyor. Bios a giriyor ama windows açmıyor. Sorun giderme ekranı geliyor onarma diyorum onarılamadi diyor. Sistem geri yüklemede yapmıyor kala kaldım öylece. Me yapmalıyım ne gibi adımlar izleyim yardım ederseniz çok memnun olurum.
bios a tekrar gir normal hızlarını düşür eğer giremiyorsan bios pilini sök tak yap

KS

ilkayson35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam anakartım Msi b760m wifi. Bios pili hiçbir yerde görünmüyor. Edit: Ekran kartı altında kalmış.

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
442
Bios ayarını fabrika ayarına geri döndürün düzelir yani default yapın.

ahmetv2

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
147
Hocam selamlar, arkadaş haklı olabilir. Soğutucu bloğun altında CMOS bataryası var. Soğutucuyu sökmek gerekir. Anakartınız o modellerden galiba. Nasıl söküldüğünü billmiyorum.

Biraz daha beklerseniz de bios'a girerse clear cmos seçeneği ile bios'u sıfırlayabilirsiniz. O soğutucu blok sökülür gibi durmuyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri