Bilgisayarım Kaç TL Eder ?

MertFM

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
Ekran Kartı : GT 1030 ( https://www.vatanbilgisayar.com/asu...t-nvidia-dx12-ekran-karti-28404.html#images-5 ) ( Kutusu Faturası Duruyor Garanti yok )
İşelmci : İ3 4160
Asus kasa : kasa görselde ki gibi özellikler bağımsız ( https://www.vatanbilgisayar.com/asu...7-ghz-4-gb-1-tb-2-gb-nvidia-gt720-win8-1.html )
Anakart Wifi'li : M52AD_M12AD_A_F_K31AD
Ram : 8 GB (4x2)
HDD : 1 TB
SSD : Yok
Ekran : Casper 21.5 60 hz
Windows 10 orginal

GTA 5 , CS GO Rahat açıyor oynatıyor valorantta arada takıldığı oluyor 100fps alıyor.
Piyasa çok tuhaf olduğu için fiyat belirleyemedim ekransız halini bile 4500 yazanlar var sizce kaç TL ye koyayım,sistem yükselteceğim için satıyorum.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Benim kafamdaki aralık ekranla maximum 5-6 bandı, eski parçalara hakim değilim daha donanımlı bir üyemiz fiyat verirse sağlıklı olur

KS

MertFM

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
Benim kafamdaki aralık ekranla maximum 5-6 bandı, eski parçalara hakim değilim daha donanımlı bir üyemiz fiyat verirse sağlıklı olur
valla piyasa çok garip olduğundan bende pek emin olamadım bilen birisi yardımcı olursa iyi olur.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
valla piyasa çok garip olduğundan bende pek emin olamadım bilen birisi yardımcı olursa iyi olur.
Ölü fiyatlara denk gelirse çevrenizdeki 2.el işiyle uğraşan dükkanlara sormanizda da fayda var bazılarının fiyatı gömer ama iyi fiyat olanları satıp geçersiniz. Vakit olunca parça satmanın daha kârlı olduğunu düşünüyorum tabi önceliğiniz komple sistem olsun fiyat araştırması sürecinde talepleri bekleyin.

KS

MertFM

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
Ölü fiyatlara denk gelirse çevrenizdeki 2.el işiyle uğraşan dükkanlara sormanizda da fayda var bazılarının fiyatı gömer ama iyi fiyat olanları satıp geçersiniz. Vakit olunca parça satmanın daha kârlı olduğunu düşünüyorum tabi önceliğiniz komple sistem olsun fiyat araştırması sürecinde talepleri bekleyin.
ya yeni sistem alıcam o yüzden satıyorum komple sistem olarak satıp güzel bir monitör vs olursa ssd alasım var pc hocası sistemi bekliyorum bir yandan 13 k ya çıkacak olanı galiba 5k civarı yazıcam taliplerini beklicem :)

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
4500₺ gider heralde.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri