Bilgisayarım Oyuna Girince 5Dk Içinde Kilitleniyor

kskinarda

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herkese selam.
Öncelikle sistem özelliklerim.
300W PSU.
ASUS M5A78 lmlx anakart.
FX 6300 işlemci.
12 GB RAM 8+4
ASUS R7 240 ekran kartı.
Normal kullanımda hiçbir şekilde donma yapmıyor fakat Valorant'a girdiğim zaman 5 dakika sonra ekran donuyor ve hiçbir işlem yaptırmıyor arkada DC de arkadaşlarımın sesi geliyor benim sesim gidiyor ama oyun komple gitleniyor Windows+CTRL+sihft+b yapıyorum siyah ekranda kalıyor sıcaklıklarıma baktığım zamanda en fazla ısınan parça işlemci oda 60 derece de stabil çalışıyor yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Herkese selam.
Öncelikle sistem özelliklerim.
300W PSU.
ASUS M5A78 lmlx anakart.
FX 6300 işlemci.
12 GB RAM 8+4
ASUS R7 240 ekran kartı.
Normal kullanımda hiçbir şekilde donma yapmıyor fakat Valorant'a girdiğim zaman 5 dakika sonra ekran donuyor ve hiçbir işlem yaptırmıyor arkada DC de arkadaşlarımın sesi geliyor benim sesim gidiyor ama oyun komple gitleniyor Windows+CTRL+sihft+b yapıyorum siyah ekranda kalıyor sıcaklıklarıma baktığım zamanda en fazla ısınan parça işlemci oda 60 derece de stabil çalışıyor yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Ramler uyumsuzluk yapiyor

KS

kskinarda

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
v
Oyun olarak sadece valorantta oluyorsa ekran kartı driveriyla ilgili yazılımsal bir uyumsuzluk, çakışma yaşıyor olabilirsin.
cs go yükledim şimdi hiçbir problem olmadı ddu ile driveri silip başka driver yükledim gene valoda aynısını yapıyo :D

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Belki şu direct x sorun çıkartıyordur bilemedim. Yarın müsait olursam araştırırım bir.

KS

kskinarda

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Belki şu direct x sorun çıkartıyordur bilemedim. Yarın müsait olursam araştırırım bir.
şöyle bişey bence yazılımsal ama format atıyorum gene aynı bilgisayarı açınca yeniden başlatırsam bilgisayarı hiçbir şekilde kitlenmiyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri