Bilgisayarım Oyunda Restart Atıyor Ve Bios Ekranı Geliyor

epss

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar sistemim şöyle
rtx 3060 ekran kartı
amd 5600x işlemci
msi B450M-A Pro anakart
Corsair ddr4 16 gb ram
650w psu
win10 home 22h2

SORUN
Yüksek performansta oyuna giriyorum gta v full ayarlarda oynuyorum kapanmıyor
fakat skater xl uncharted vb gibi çoğu oyunda bi süre sonra bilgisayar kendine restart atıp
bios ekranını önüme açıyor sıcaklık değerlerinde hiçbir sıkıntı yok stres testinde de hiçbir sıkıntı yok
gta v gibi bi oyunda kapanmıyorken neden diğer oyunlarda kapanıyor anlamadım tüm sürücülerim güncel
Lütfen yardımda bulunun uzun zamandır bununla uğraşıyorum çözemedim hala...

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,694
Merhaba arkadaşlar sistemim şöyle
rtx 3060 ekran kartı
amd 5600x işlemci
msi B450M-A Pro anakart
Corsair ddr4 16 gb ram
650w psu
win10 home 22h2

SORUN
Yüksek performansta oyuna giriyorum gta v full ayarlarda oynuyorum kapanmıyor
fakat skater xl uncharted vb gibi çoğu oyunda bi süre sonra bilgisayar kendine restart atıp
bios ekranını önüme açıyor sıcaklık değerlerinde hiçbir sıkıntı yok stres testinde de hiçbir sıkıntı yok
gta v gibi bi oyunda kapanmıyorken neden diğer oyunlarda kapanıyor anlamadım tüm sürücülerim güncel
Lütfen yardımda bulunun uzun zamandır bununla uğraşıyorum çözemedim hala...
soğutucun yok mu ?

KS

epss

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
var ama dediğim gibi kasa max 70 derece görüyor

KS

epss

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
yük altında power supply yetersiz kalıyor olabilir mi ?

psu markası ne?
evet benımde aklıma geldi biraz araştırma yaptım ama yeterlı oldugunu gördüm markası performax gaming 650w 80 plus korumlı rgb fanlı bi psu fakat fanı çalışmıyor anlamadım

Necip52703922

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
evet benımde aklıma geldi biraz araştırma yaptım ama yeterlı oldugunu gördüm markası performax gaming 650w 80 plus korumlı rgb fanlı bi psu fakat fanı çalışmıyor anlamadım
Fan İçin Üzerind Sessiz Ayarı Falan olabilir Belki Yada Ne Biliyim Düşüp Performans Ayarı olabilir (Bildiğim Kadarıyla Bazı PCU Larda Sessizlik Var Da Düşük Güç İle İlk Defa Geçen Gün Arkadaşımın PCU Sunda Karşılaşmıştım Oda Buna Benzer Bir Sıkıntı Yaşıyordu Onu Kapayınca Düzeldi)

KS

epss

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Fan İçin Üzerind Sessiz Ayarı Falan olabilir Belki Yada Ne Biliyim Düşüp Performans Ayarı olabilir (Bildiğim Kadarıyla Bazı PCU Larda Sessizlik Var Da Düşük Güç İle İlk Defa Geçen Gün Arkadaşımın PCU Sunda Karşılaşmıştım Oda Buna Benzer Bir Sıkıntı Yaşıyordu Onu Kapayınca Düzeldi)
nasıl kapadı?

Necip52703922

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Nasıl Kapıyor Derken Bildiğin Güm Gide Herşeyi Kapatıyordu Bilgisayar Ve Sonra Tekrardan Kendi Kendine Açılıyordu Sanki Restart Tuşuna Basılmış Gibi.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri