Bilgisayarım Uyku Moduna Geçmiyor

Akuaryuess

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Merhabalar, arkadaşlar bilgisayarımı uyku moduna almak istediğimde ekran kapanıyor ancak fanlar dönmeye ve ışıklar yanmaya devam ediyor. 10 saniye sonra ekran otomatik olarak geri açılıyor. Ne yaptıysam bir türlü çözemedim zar zor uyku moduna alsam dahi bir kaç saat sonra kendi kendine tekrardan açılıyor. Bilgisayarın açılmasını tetikleyecek programlara ve cihazlara baktım her şeyi devre dışı bıraktım ancak çözülmedi. Yardımlarınızı bekliyor olacağım, şimdiden teşekkür ederim.

Sistem Özellikleri:
Laptop : Asus ROG Strix G513RM-HQ163
Ryzen 7 6800H
RTX 3060
16GB DDR5 4800Mhz Ram
1TB M2 SSD

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
6800h win 11 ile düzgün çalışıyor ama windows 11 hatası olabilir. Ayrıca amd tabanlı aistem olduğu için yazılım sorunu da olabilir. Şahsen uyku modunu tavsiye etmem. Bazen bile olsa hata verebiyor, driverlar sorun çıkarabiliyor. Bilgisayarın açılma süreleri çok kısayken kapatmanızın daha iyi olacağını düşünüyorum.

KS

Akuaryuess

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
6800h win 11 ile düzgün çalışıyor ama windows 11 hatası olabilir. Ayrıca amd tabanlı aistem olduğu için yazılım sorunu da olabilir. Şahsen uyku modunu tavsiye etmem. Bazen bile olsa hata verebiyor, driverlar sorun çıkarabiliyor. Bilgisayarın açılma süreleri çok kısayken kapatmanızın daha iyi olacağını düşünüyorum.
Evet açılma süresi konusunda haklısın ancak bu bir sorun ve ben kasaya geçmek için bilgisayarımı satılığa çıkardım. Bu sorun çözülmeden de karşımdaki kişiye teslim edemem. İşin garip tarafı bir anda başladı bu sorun ve güç seçeneklerinde bir çok şeyi denemeye rağmen çözemedim. CMD üzerinden açılmasını sağlayacak cihaz ve programlara baktım orasıda temiz. En son çözüm olarak format atmayı düşünüyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri