Bilgisayarıma Güç Gelmiyor

ibrahimhweis

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yaklaşık bir hafta önce masaüstü bilgisayarımın ekran kartını değiştirmek için anakartın üstündeki psu'ya bağlı kabloları sökmem gerekti. Kabloları çıkarıp taktıktan sonra bilgisayar açılırken bip sesleri gelmeye başladı. Ayrıca bilgisayardan ses de gelmemeye başladı. Yani pc gayet çalışıyor ancak ses yok müzik video sistem sesleri vs. Bu sabah da bilgisayarı açtım gayet sorunsuz bir şekilde açıldı sonra kasanın yerini değiştirmek istediğim için kabloları nazik bir şekilde söktüm kasayı masanın üzerinden masanın yanına aldım ve kabloları yeniden taktıktan sonra bilgisayarın (anakartın) ışıkları dahi yanmıyordu güç düğmesine bastığımda da açılmıyordu. Güç kablosunu, ramleri çıkarıp taktım bişey olmadı sonra güç kablosunu değiştirdim bu sefer anakartın ışığı yanıyor ancak bilgisayar yine açılmıyor

Son düzenleme:

FBR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Başka bir poweriniz varsa onunla denediniz mi? Başka bir yol, anakartı kasadan çıkartıp çalıştırmayı denediniz mi?

KS

ibrahimhweis

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Başka bir poweriniz varsa onunla denediniz mi? Başka bir yol, anakartı kasadan çıkartıp çalıştırmayı denediniz m

Başka bir poweriniz varsa onunla denediniz mi? Başka bir yol, anakartı kasadan çıkartıp çalıştırmayı denediniz mi?
Başka bir güç kaynağım yok maalesef. Anakartı kasadan çıkarmayı anlayamadım. Zaten bütün bileşenler anakarta bağlı değil mi

FBR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Başka bir güç kaynağım yok maalesef. Anakartı kasadan çıkarmayı anlayamadım. Zaten bütün bileşenler anakarta bağlı değil mi
Statik elektrikten dolayı problem çıkabiliyor bazen, çalışmayan anakartlar bazen bilgisayar dışında temiz bir konumda kurulunca çalışabiliyor. Başka power bulabilseydiniz denemeniz daha rahat olurdu.

KS

ibrahimhweis

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Statik elektrikten dolayı problem çıkabiliyor bazen, çalışmayan anakartlar bazen bilgisayar dışında temiz bir konumda kurulunca çalışabiliyor. Başka power bulabilseydiniz denemeniz daha rahat olurdu.
Tamamdır sorunu çözdüm. Tamirciye götürdüm anakartın kendini kilitlemiş olduğunu söyledi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri