Bilgisayarımı yanlış hatırlamıyosam 2010-2011 yıllarında aldım. 2 sene önce ufak tefek eklemeler yaptım ama artık yine yeterli gelmiyor, istediğim performansı vermiyor. Rahat bir şekilde gezemiyorum bile bilgisayarda. Bilgisayara yaptığım eklemeler: 2gb ram ve Ekran kartı. Bu özellikleriyle oyun örneğin günümüz oyunlarından cs:go da çözünülürlük full ve diğer ayarlar düşükteyken 100fps alıyorum.
Üniversite sınavına hazırlandığım için yeni bilgisayar almayı düşünmüyorum. Takviye yapmayı düşünüyorum. Sadece işlemci takviyesi düşündüm 775 pinlik Q9650 olarak ama internette çok ısındığı, su soğutma vs gerektiği söyleniyor. Sizlerin yardımı olur diye düşündüm bütçe maks. 400TL(Gerekirse biraz esneyebilir)
Sistem Özelliklerim:
İşlemci: İntel Pentium E6600 3.06Ghz
Anakart: Pegatron IPM41-D3
Ram: DDR3 4GB
Ekran Kartı: Asus R7 250
Üniversite sınavına hazırlandığım için yeni bilgisayar almayı düşünmüyorum. Takviye yapmayı düşünüyorum. Sadece işlemci takviyesi düşündüm 775 pinlik Q9650 olarak ama internette çok ısındığı, su soğutma vs gerektiği söyleniyor. Sizlerin yardımı olur diye düşündüm bütçe maks. 400TL(Gerekirse biraz esneyebilir)
Sistem Özelliklerim:
İşlemci: İntel Pentium E6600 3.06Ghz
Anakart: Pegatron IPM41-D3
Ram: DDR3 4GB
Ekran Kartı: Asus R7 250