mailinle formatın alakası yok adam formattan önce mailini çalmışsa zaten formatlasan da formatlamasan da o maile erişir mail ayarlarını kontrol et kimlik doğrulamanı aktif et telefonuna authenticator uygulaması indir kimlik doğrulamanı orasıyla eşle güvenliği yüksek bi uygulama microsoftun kendi uygulaması sonra da şifreni değiştir 2. mail ve cep telefonunu kendisi girip değiştirmiş olabilir onları da kontrol etİki gün önce bilgisayarıma trojan virüsü girdi ve mailim çalındı. Hesap şifresini felan değiştim Laptopa format attım ama bugün birisi sabahın 3.44de mailime gene girmiş lütfen yardım
Mailimde koruma var bi tek authenticator yok, maile girince baktım adam bir kaç kişiye mail atmış mailime nasıl girdiğini bilmiyorum koruma olmasına rağmen, hiç bir bildirim dahi gelmedimailinle formatın alakası yok adam formattan önce mailini çalmışsa zaten formatlasan da formatlamasan da o maile erişir mail ayarlarını kontrol et kimlik doğrulamanı aktif et telefonuna authenticator uygulaması indir kimlik doğrulamanı orasıyla eşle güvenliği yüksek bi uygulama microsoftun kendi uygulaması sonra da şifreni değiştir 2. mail ve cep telefonunu kendisi girip değiştirmiş olabilir onları da kontrol et
Norton Security Vardı Onla taradım hiç sorun yok diyorHocam bence virüs programı satın alın ucuza key şekliden veren siteler var
Eset ile tarattım sorun çıkmadı şimdi malwarebytes ile tarayacağımEsed NOD32 ve Malwarebytes ile internet açıkken ve kapalıyken tarama sağla. Tarama sonrası mailine Authenticator bağlantısı yap. Mümkünse yedek maili ve kurtarma sözcükleri değişebiliyorsa değiştir .
Hocam Kaspersky ile tarattım hiç bişey çıkmadı Malwarebytes ile taratmama gerek var mıEsed NOD32 ve Malwarebytes ile internet açıkken ve kapalıyken tarama sağla. Tarama sonrası mailine Authenticator bağlantısı yap. Mümkünse yedek maili ve kurtarma sözcükleri değişebiliyorsa değiştir .
Evet esette internet açıkken ve kapalıyken yaptım Kaspersky da internet kapalıyken yaptım hiç bir sorun çıkmadıMalware daha geniş çaplı bakıyor ancak esed ve kaspersky taramasından bir şey çıkmadıysa ondan kaynaklı değil muhtemelen.
İnternet kapalıyken de yaptınız mı ?
Hocam daha demin malware ile yaptım 2 şüpheli dosya çıktı hemen sildirdimMalware daha geniş çaplı bakıyor ancak esed ve kaspersky taramasından bir şey çıkmadıysa ondan kaynaklı değil muhtemelen.
İnternet kapalıyken de yaptınız mı ?
Şuanda tarattığınızda herhangi bir virüs bulunuyor mu ?Hocam daha demin malware ile yaptım 2 şüpheli dosya çıktı hemen sildirdim
selam dostum , konunun virüs programları veya başka birşeyle alakası yok yapman gerekenleri söylüyorum, tüm eposta şifrelerini ilk başta gmailler olmak üzere telefondan değiştir bilgisayardan değiştirme , hepsine numaranı ekle güvenlik kısmından ve doğrulama aç + trendyol amazon steam epic games riot games gibi tüm şifrelerini değiştir , kartın varsa internet alışverine kapat hepsini arayıp.İki gün önce bilgisayarıma trojan virüsü girdi ve mailim çalındı. Hesap şifresini felan değiştim Laptopa format attım ama bugün birisi sabahın 3.44de mailime gene girmiş lütfen yardım
virüs programları hiçbir işe yaramaz hocam bu konuda arkadaşın benim attığım talimatları yapması ve pcye format atması yeterli olacaktır , virüs programları hikayeŞuanda tarattığınızda herhangi bir virüs bulunuyor mu ?
Hayır hocamŞuanda tarattığınızda herhangi bir virüs bulunuyor mu ?
Ayarlardan sıfırlamıştım pcyi gene 2 virüs gözüktü sildim onları bi kere daha tarattım şimdi sorun yok, şifrelerimi felan değiştirdim kartlarımı kapadım interneteselam dostum , konunun virüs programları veya başka birşeyle alakası yok yapman gerekenleri söylüyorum, tüm eposta şifrelerini ilk başta gmailler olmak üzere telefondan değiştir bilgisayardan değiştirme , hepsine numaranı ekle güvenlik kısmından ve doğrulama aç + trendyol amazon steam epic games riot games gibi tüm şifrelerini değiştir , kartın varsa internet alışverine kapat hepsini arayıp.
Ek olarak pcne live rat atılmışsa web camine vs erişilebilir bu yüzden format at .
Kendim bu işlerle uğraşıyorum dediklerimi yaparsan sorunun çözülecektir iyi forumlar.
virüs programları hiçbir işe yaramaz hocam bu konuda arkadaşın benim attığım talimatları yapması ve pcye format atması yeterli olacaktır , virüs programları hikaye![]()
zaten virüs programları trojan/wsd yi bulamaz bulsa bile tarayıcındaki tüm çerezler ve şifreler karşıya geçmiş oluyor bir etkisi olmuyor yani , trojanın bir sürü çeşidi vardır , anlık olarak pcni ve webcamini kontrol edebilen türü ve çerezler + şifreler + kredi kartlarını çalan pcne erişim sağlayamayan türü vardır , pcnde garip hareketler görmüyorsan 2. versiyonunu yemişsindir.Hayır hocam
Teşekkürler hocam bir sıkıntı olursa yazarım tekrardan, ilgilenen herkese teşekkür ederimzaten virüs programları trojan/wsd yi bulamaz bulsa bile tarayıcındaki tüm çerezler ve şifreler karşıya geçmiş oluyor bir etkisi olmuyor yani , trojanın bir sürü çeşidi vardır , anlık olarak pcni ve webcamini kontrol edebilen türü ve çerezler + şifreler + kredi kartlarını çalan pcne erişim sağlayamayan türü vardır , pcnde garip hareketler görmüyorsan 2. versiyonunu yemişsindir.
Dediklerimi yaparsan sorunların çözülecektir ek olarak pcnde gmaile girip tüm oturumları kapat yaparsan mailde farklı kişileri atacaktır direkt bilgin olsun , herhangi bir sorunuz varsa sorabilirsiniz hocam.